Ο Μπέρνι Σάντερς παραδέχθηκε για πρώτη φορά την ήττα του

Ο Μπέρνι Σάντερς παραδέχθηκε για πρώτη φορά την ήττα του Facebook Twitter
0

 

Ο Μπέρνι Σάντερς, ο γερουσιαστής του Βερμόντ και διεκδικητής του χρίσματος των Δημοκρατικών ώστε να είναι ο υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, αναγνώρισε ότι δεν έχει πιθανότητες να κερδίσει, αλλά μολαταύτα τόνισε πως αναμένει να του δοθεί η δυνατότητα να απευθύνει μια ομιλία στο Εθνικό Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος τον Ιούλιο, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο C-SPAN.


«Δεν φαίνεται πως θα είμαι ο υποψήφιος», ανέφερε ο Σάντερς στη συνέντευξη αυτή, που θα μεταδοθεί ολόκληρη αργότερα απόψε.

«Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλουν να μιλήσω, τότε ας είναι. Αλλά νομίζω ότι θα μιλήσω στο συνέδριο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ταυτόχρονα, το στρατόπεδο των Δημοκρατικών ετοιμάζεται και για άλλη μάχη. Η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στη Βουλή των αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι δήλωσε πριν από λίγο ότι μια καθιστική διαμαρτυρία που κάνουν εδώ και ώρα οι Δημοκρατικοί στην κεντρική αίθουσα θα συνεχιστεί, έως ότου να έλθει προς συζήτηση ένα νομοσχέδιο για τον έλεγχο της οπλοκατοχής.


«Θα μείνουμε εδώ για πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πελόσι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM