Ή όλα ήταν ψέματα ή η ζωή αρχίζει να μοιάζει με όνειρο

Ή όλα ήταν ψέματα ή η ζωή αρχίζει να μοιάζει με όνειρο Facebook Twitter
0

Ξυπνάς ένα πρωί κ έχεις να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση που νιώθεις πως δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις.

Όσες φορές είχες πει πρέπει θα φύγω και έμεινες περνάνε μπροστά στα μάτια σου.Και μετά τι; Χώρισες ναι. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.


Το κόστος για τα έντονα πράγματα που ζούμε είναι ο χρόνος που κάνουμε να τα ξεπεράσουμε. Δεν υπάρχει βασικά ένα εγχειρίδιο για το πως ξεπερνάς έναν χωρισμό. Απλά ο καθένας κάνει ότι νομίζει και φτιάχνει τους δικούς του κανόνες. Το σίγουρο είναι πως ένα ποτήρι κρασί και μερικοί καλοί φίλοι μπορούν να βοηθήσουν.


Μην κοροϊδέψεις τον εαυτό σου. Δεν ξεπερνάς μια κατάσταση σε μερικές μέρες.Ακόμα και να ξέρεις πως ο άλλος δεν ήταν για σένα,ακόμα και να νευριάσεις,βρίσεις το συμπέρασμα είναι το ίδιο. Το καλό με το να μην ξέρεις πώς νιώθεις είναι ότι όταν καταφέρεις να ξανανιώσεις θα υπάρχουν μόνο τα συναισθήματα που άξιζαν να μείνουν. Το τι ακριβώς θα μείνει θα φανεί στο χρόνο.

Εκεί θα έρθουν και οι απαντήσεις για όσα σε πονάνε.


Το βασικό είναι να είσαι εσύ εντάξει με σένα.Να ξέρεις ότι ήσουν σωστός.Τα άλλα θα έρθουν σιγά σιγά.Από ένα σημείο και μετά όλα θα μοιάζουν ένα μακρινό παρελθόν το οποίο θα σου δημιουργεί νοσταλγία και όχι πόνο. 


Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα.αρκεί να το πιστέψει.Και ο χρόνος είναι σίγουρα ο καλύτερος γιατρός.Έτσι ελπίζω δηλαδή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ