Παραιτείται ο Κάμερον

Παραιτείται ο Κάμερον Facebook Twitter
4

Την παραίτηση του από τον πρωθυπουργικό θώκο προανήγγειλε ο Ντέιβιντ Κάμερον, στην πρώτη δραματική δήλωση του μετά την απόφαση για Brexit. όπως είπε θα παραιτηθεί τον Οκτώβριο και θα υπάρξει νέα κυβέρνηση που θα υλοποιήσει το Brexit. «Η χώρα χρειάζεται νέα ηγεσία...χρειαζόμαστε έναν νέο πρωθυπουργό τον Οκτώβριο», δήλωσε ο Ντέιβιντ Κάμερον σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Όπως είπε ο Βρετανός Πρωθυπουργός, μέχρι το φθινόπωρο δεν πρόκειται να ικανοποιηθεί το άρθρο που προβλέπει την αποχώρηση ενός κράτους από την Ε.Ε., οπότε και θα κινηθούν δηλαδή οι διαδικασίες για την αποχώρηση της Βρετανίας.

"Έδωσα με πάθος τον αγώνα για την παραμονή, ο λαός αποφάσισε διαφορετικά", δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός έξω από το νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στρίτ. 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήρωας»: Ένας 56χρονος έσωσε άγνωστο από ππνιγμό αλλά έχασε ο ίδιος την ζωή του στο Μπάλι

Διεθνή / «Ήρωας»: Έσωσε άγνωστο από πνιγμό, αλλά πνίγηκε ο ίδιος - Η σορός του εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά

Ο Αυστραλός πήδηξε στη θάλασσα στις δυτικές ακτές του Μπαλί και διέσωσε έναν Γερμανό τουρίστα από πνιγμό, αλλά το κύμα τον παρέσυρε στα ανοιχτά κι έχασε τη ζωή του
LIFO NEWSROOM
Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΑΜΕΡΟΝ.Σύμφωνα με τελευταίες έγκυρες πληροφορίες, ο Ντείβιντ Κάμερον ανακαλεί την παραίτησή του και "πετάει" εκτάκτως για την Ελλάδα, όπου θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστά τα θέματα που θα συζητηθούν, οι ειδικοί θεωρούν βέβαιο ότι ο Ντέβιντ Κάμερον θα ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα συμβουλές τεχνογνωσίας για το πως να μετατρέψει το Brexit σε Bremain και επικοινωνιακές συμβουλές για πως θα το παρουσιάσει ως εκπλήρωση της θέλησης του λαού της Βρετανίας και θρίαμβο της κυβέρνησής του.Αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις, με το μέλλον του Brexit ιδιαίτερα αβέβαιο.
Τι να κάνουμε... σήμερα ήπια ξύδι εγώ (όχι και πολύ, δεν είμαι Βρετανός), πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή και λίγο αργότερα, είχαν πιεί ξύδι όσοι είχαν ψηφίσει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και περίμεναν την "επανάσταση".Έρχεται η ώρα που όλοι πίνουμε το ξυδάκι μας... και όποιον τον χαλάσει, τον χάλασε.