Aυτός είναι ο δράστης του μακελειού της Νίκαιας

Aυτός είναι ο δράστης του μακελειού της Νίκαιας Facebook Twitter
0

Πατέρας τριών παιδιών (ηλικίας πέντε ετών, τριών ετών και 18 μηνών) ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης του μακελειού της Νίκαιας, ο 31χρονος Μοχάμεντ Λαουίζ Μπουλέλ που καταγόταν από την πόλη Μσακέν της Τυνησίας. Τα τελευταία δύο χρόνια φέρεται να έμενε μόνος του ενώ, όπως δηλώνουν γείτονές του στην εφημερίδα Figaro, πρόκειται για μοναχικό τύπο που δεν μιλούσε πολύ.

"Στην αυλή του σπιτιού συνήθως ήταν παρκαρισμένο ένα βαν και το ποδήλατό του. Φορούσε συχνά σορτς", σύμφωνα  με έναν από τους γείτονες του, τον Σεμπαστιάν.

Aυτός είναι ο δράστης του μακελειού της Νίκαιας Facebook Twitter
Το διαμέρισμα του δράστη μετά την έρευνα της αστυνομίας
Aυτός είναι ο δράστης του μακελειού της Νίκαιας Facebook Twitter

Ένας άλλος γείτονας ο Ανάν, ιδιοκτήτης ισόγειου διαμερίσματος στο κτίριο όπου διέμενε ο δράστης, δήλωσε ότι "ο γείτονας ήταν ένας όμορφος άνδρας που κοίταζε πάρα πολύ τις κόρες του. Επιπλέον, δεν φαινόταν για βαθιά θρησκευόμενο άτομο".

Οι αρχές ερευνούν μέσω Facebook το παρελθόν του ενώ αναφέρουν ότι είχε επισκεφθεί τη γενέτειρα του στην Τυνησία πριν από τέσσερα χρόνια. Οι αρχές της Τυνησίας εμφανίζονται να μην γνωρίζουν αν είχε ριζοσπαστικοποιηθεί.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM