Με την αυθεντική και αρκετά μερακλίδικη ελληνική κουζίνα του έχει γράψει ιστορία από το 1920 μέχρι και σήμερα που το έχει αναλάβει το καινούργιο «αίμα» της οικογένειας. Είναι κοσμοπολίτικο και έχει σερβίρει τα πιάτα του σε προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Τώρα έχει γίνει πιο μοντέρνο και σε εμφάνιση αλλά και σε γεύσεις. Το μενού του προτιμά περισσότερο τα θαλασσινά, με τη λευκή ταραμοσαλάτα, το χταποδάκι και τα ψητά ψάρια να κλέβουν την παράσταση.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Scroll to top icon