Christmas’s Menu

H Νίκη Μηταρέα διάλεξε και σας προτείνει τα πιο ωραία και γευστικά μενού για να απολαύσετε το χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σας. Καλή όρεξη και χρόνια πολλά!

ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ, 15.12.2010 | 18:05

Εστιατόρια


POLLY MAGGOO
Polly Maggoo, Λεωνίδου 80 και Σαλαμίνος, Μεταξουργείο, 210 5241120

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Welcome drink Communard (crème de cassis και κόκκινο κρασί)  και αυγά μπρουγιέ με λάδι τρούφας και κατσικίσιο προσούτο.  Μπισκ γαρίδας με καραμελωμένα κρεμμύδια και μυρώνια. Σπάλα αγριογούρουνου αργοψημένη σε κόκκινο κρασί και θυμάρι. Συκώτι γάλακτος γεμιστό με χόρτα, κουκουνάρι και σταφίδες. Πουρέ σελινόρριζας. Κορμός με γέμιση πικρής σοκολάτας Valhrona και σπιτική καραμέλα βουτύρου αρωματισμένη με κάστανο. € 39/άτομο


 

CIBUS
Αίγλη Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 210 3369364, 210 3369300

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Χριστουγεννιάτικο κοκτέιλ. Αmuse bouche: Ζελεδάκι σαμπάνιας με αυγοτάραχο και marshmallow φάβας με πράσινη ελιά. Σούπα με σπαράγγια, ζωμό από πετρόψαρα και ψίχα καραβίδας. Σαλάτα mesclun με αρωματικά βότανα, βινεγκρέτ λιαστής τομάτας και κατσικίσιο τυρί. Λαυράκι σοτέ πάνω σε κανελόνι γεμιστό με καβούρι και κονσομέ καλαμάρι. Σορμπέ ρόδι. Κοκοράκι γεμιστό με παραδοσιακή γέμιση, νιόκι κάστανου και πουρέ σελινόριζας. Παρφέ αμυγδάλου με κονφί πορτοκάλι και παγωτό βασιλικού. Παραδοσιακή μαστίχα Χίου. Mignardises (€70,00/άτομο)

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Γαλλικός αφρώδης οίνος. Amuse bouche: Ζελέ μήλου με καβούρι. Βελουτέ κολοκύθας με αφρό κάστανο. Χτένια και πουρέ καρότου με κύμινο και κινόα. Μπρι με τρούφα, φρέσκια σαλάτα και καρυδέλαιο. Μενταγιόν από Black Angus Ιρλανδίας με βασιλομανίταρα, καθερέλες και ζωμό μόσχου. Μπάρα σοκολάτας με σφαίρα λευκής σοκολάτας και βασιλικό, φύλλο χρυσού και παγωτό μπανάνα-lime. Vinsanto Σαντορίνης. Mignardises (€90,00/άτομο)


 

BARAONDA
Τσόχα 43, Αθήνα, τηλ. κρατήσεων: 210 6444308, 210 6441778

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Ο σεφ Μιχάλης Ντουνέτας προτείνει ένα ποτήρι Mumm με φρέσκιες φράουλες. Στη συνέχεια κρέμα από αγκινάρες Ιεροσολύμων και σοταρισμένο συκώτι πάπιας με αφρό τρούφας, croissant με παρμεζάνα και βούτυρο τρούφας, σπιτικά καπνισμένο σολομό με αυγό ορτυκιού σε τριμμένο ραπανάκι με ελαφροπικάντικη κρέμα βότκας, ζελέ αγγουριού και μπρικ Ρωσίας, γαριδοουρές και σπαράγγια σε ελαφροπικάντικη καραμέλα μανταρινιού και αφρό μαϊντανού, σορμπέ ροδιού με κονιάκ και κοτολέτα αγριογούρουνου γεμιστή με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς σε γλυκοκολοκύθα, μανιτάρια και κάστανα και ελαφριά σάλτσα από civet αγριογούρουνου. Για επιδόρπιο ζεστό γλυκό σοκολάτας Valrhona με σοταρισμένα αχλάδια, κρέμα βανίλιας και παγωτό δαμάσκηνο - armagnac και κουραμπιέδες - μελομακάρονα. €110,00/άτομο (χωρίς κρασί)

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Ένα ποτήρι Mumm με κόκκινα φρούτα του δάσους, κονσομέ πάπιας με «ροτολίνο» από μπουτάκια πάπιας, κονφί και μαύρες τρομπέτες, κανελόνι βασιλικού, κάβουρα με εξωτικά λαχανικά και βινεγκρέτ μάνγκο-πορτοκαλιού, στήθος ορτυκιού γεμιστό με αρωματικά και τρούφα σε κρέμα κάστανου με σάλτσα από μανιτάρια του δάσους, σορμπέ φράουλας με τζίντζερ, μενταγιόν από φιλέτο Βlack Angus σάλτσα με jambon, γλώσσα και τρούφα, γεμιστό μανιτάρι με chorizo και φουαγκρά. Για επιδόρπιο ζεστό τιραμισού με κάστανα γλασέ, παγωτό ρούμι-σταφίδα και αφρό Βailley's και μίνι βασιλόπιτα. €120,00/'ατομο (χωρίς κρασί)


 

DIONYSOS
Ροβέρτου Γκάλλι 43, 210 9231936, 210 9233182

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Ένα ποτήρι Mumm. Απαλή κρέμα σπαραγγιών με «γιουβαρλάκι» σφυρίδας και άρωμα εσπεριδοειδών, σπιτικά καπνιστή πάπια με μίνι σαλατικά, μαρμελάδα σύκου και βινεγκρέτ φουντουκιού, φιλέτο από λαβράκι σε φρικασέ με μεσογειακά λαχανικά και ελαφριά σάλτσα ούζου, σορμπέ μήλου με άρωμα «Calvados», αγριογούρουνο με ποικιλία μανιταριών. Κλείστε το δείπνο σας με ψητό κυδώνι και σάλτσα μαδέρα, μοντέρνο Mont Blanc με φρούτα του δάσους, κουραμπιέδες και μελομακάρονα, καφέ ή τσάι. €92,00/άτομο (χωρίς κρασί)

Χριστούγεννα: Αγριογούρουνο με μανιτάρια του δάσους και κάστανα, μπουτάκι αρνιού φρικασέ με μαραθόριζα, εορταστική γαλοπούλα γεμιστή και γουρουνόπουλο σούβλας.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Ένα ποτήρι Mumm με χαβιάρι. Βελουτέ «οστράκων με το ντολμαδάκι του» και άρωμα από κρόκο Κοζάνης, τερίνα φραγκόκοτας με ξύσμα αυγοτάραχου, εορταστική σαλάτα, ταρτάρ μήλου και dressing φιστίκι Αιγίνης, ποπιέτα γλώσσας με σολομό, baby λαχανικά εποχής και σαμπαγιόν με φρούτα του πάθους, σορμπέ μανταρίνι, τουρνεντό φιλέτου μόσχου με φουαγκρά, αχλάδι ποσέ, ρισολέ πατάτες, πορτομπέλο γκρατινέ και σάλτσα μαρσάλα. Για επιδόρπιο, σας περιμένει μια πρωτοχρονιάτικη σοκολατένια έκπληξη, βασιλόπιτα, και τέλος καφές ή τσάι. €98,00/άτομο (χωρίς κρασί)

Πρωτοχρονιά: Πιάτα όπως φιλέτο σφυρίδας σχάρας με λαχανικά εποχής και λαδολέμονο, μοσχαράκι γιουβέτσι με γραβιέρα, μπουτάκι αρνιού φρικασέ, εορταστική γαλοπούλα γεμιστή, γουρουνόπουλο σούβλας και αρνάκι γάλακτος σούβλας, θα σας περιμένουν για ένα μοναδικό γεύμα.


 

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ
Υμηττού 130, Παγκράτι, 210 7568555-6

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Καλωσόρισμα με Moscato d'asti Centocolli. Sapin de Noel iceberg, ρόκα, καρότο, λάχανο marines, spec καπνιστό, flakes παρμεζάνας, σε μπαλσάμικο με αρωματισμένο ελαιόλαδο, κρουτόν σίκαλης και ρόδι. Ορεκτικό με ψητά λαχανικά, μανιτάρια του δάσους και μοτσαρέλα Ganoro σε τραγανό φύλλο Βηρυτού με γλυκόξινη σος Asia και φωλιά wonton με γαρίδες σε κρέμα lemongrass και σιναπόσπορο. Κυρίως πιάτα: φιλέτο γαλοπούλας με παραδοσιακή γέμιση σε σος απαλής μουστάρδας γαρνιρισμένο με ρύζι Basmati σε άρωμα saffron και σπανάκι sautée. Επιδόρπιο: Mιλφέιγ με κρέμα πατισερί, μους κάστανου σε crispy ζύμη σφολιάτας και μαρόν γλασέ compination. €42/άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Καλωσόρισμα με Moscato d'asti Centocolli. Nouvel an-fete γαλλική σαλάτα, αντίβ, καρότο, lollo rosso, ρέβα, αβοκάντο, μπρικ και ρόστι χαλουμιού σε dressing μαγιονέζας «remolacha» και ξινόμηλο. Quiche Lorraine με τυρί Φιλαδέλφεια σε φρέσκα μυρωδικά και νιόκι ala romana με fresh crème, καπνιστό σολομό και παπαρουνόσπορο. Κύρια πιάτα: Φιλέτο χοιρινό σε κρούστα κατσικίσιου τυριού sevre και ραφινάτη sauce demi glass λαχανικών, γαρνιρισμένο με ξινολάχανο και πατάτες  sautéed με καραμελωμένα κρεμμυδάκια. Επιδόρπιο: Μπαβαρουάζ δίχρωμης σοκολάτας και crème anglaise με φρούτα του δάσους. €47/άτομο


TIRBOUSON
Κωνσταντινουπόλεως 104, Κεραμεικός, 210 3410107

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Σαλάτα με σταμναγκάθια, μυρώνια , γαλλική σαλάτα, ντοματίνια, καραμελώμενο πορτοκάλι με σος από ξινόγαλο (παραδοσιακό τυρί Κρήτης). Μαστέλο σε κρούστα αμυγδάλου με καραμέλα μαστίχας. Entrecote μοσχαριού στη σχάρα με πιπεράτη σάλτσα και πουρέ σελινόρριζας σε γάλα καρύδας. 'Η, κουνέλι μαγειρεμένο στη γάστρα με σορμπέ  πορτοκαλιού και καραμελώμενα  καρύδια. Μους σαμπάνιας με κερήθρα.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Ρόκα, σπανάκι, φύλλα αμυγδάλου, σταφίδες και τυρί κατσικίσιο. Σούπα από αρακά με μους από κατίκι. Κότσι αρνιού μαγειρεμένο με σαφράν, κόλιανδρο δεμένο σε σάλτσα από βερίκοκα που συνοδεύεται από κροκέτες πλιγουριού με ξηρούς καρπούς και ανθότυρο. Ή, ψαρονέφρι στη σχάρα γεμιστό με μανούρι και σύκα που συνοδεύεται με ριζότο τραχανά. Roche σοκολάτας με καραμέλα.


GRILL BAR
Ζησιμοπούλου 2, Γλυφάδα, 210 9680100

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Proseco «Tereza Rizzi» με συνοδεία από μπάλες τυριού γεμιστές με σταφύλια σε κρούστα από φιστίκι Αιγίνης. Σούπα βελουτέ καρότου με κύμινο και φρέσκο κόλιανδρο. Ραβιόλι με ψητά κάστανα, σάλτσα άγριων μανιταριών και τσιπς πράσου. Πανδαισία πράσινων λαχανικών με καπνιστό μοσχάρι, σταφίδες, ρόδι, ψητή μελιτζάνα & βινεγκρέτ μαυροδάφνης. Φιλέτο γαλοπούλας με σος από Μοσχάτο Λήμνου. Συνοδεύεται από πουρέ πατάτας αρωματισμένο με σαφράν. Τριλογία μους σοκολάτας με τσάτνεϊ φράουλας. €60,00/άτομο

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Proseco «Tereza Rizzi» με συνοδεία μπισκότο με κρέμα φουαγκρά, αχλάδι και ροκφόρ. Σούπα βελουτέ γλυκοπατάτας  με τσιπς μπρεζάολα και κριτσίνι κόκκινου κρασιού. Ριζότο πατζαριού με ψητή φέτα και σπαράγγια. Σπανάκι baby με ψητά λαχανικά, ξηρούς καρπούς και βινεγκρέτ μπαλσάμικο. Μενταγιόν μοσχαρίσιου φιλέτου με απαλή σος καραμέλας και κόκκινο γλυκό πιπέρι. Συνοδεύεται από μίνι ταρτάκια λαχανικών. Μιλφέιγ με κρέμα κάστανου και σος από ρόδι. €65,00/άτομο


ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ
Θερμοπυλών 39, Μεταξουργείο, 210 5224512, 6972 030610

Μενού 24 & 25 Δεκεμβρίου: Κολοκυθόσουπα βελουτέ αρωματισμένη με τζίντζερ. Σαλάτα εποχής. Φέτα των 12 Θεών. Πάβλοβα καπνιστού σολομού με ρολάκια σολομού γεμιστά με μους και μαύρο χαβιάρι. Αγριογούρουνο «Κουταλάτο». Εκμέκ κανταΐφι. Λευκό ή κόκκινο κρασί κατ΄ επιλογή. Παραδοσιακό σπιτικό λικέρ κίτρο Νάξου. €45/άτομο.


ΠΙΣΙΝΑ
Μαρίνα Ζέας, Πειραιάς, 210 4511324

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Βελουτέ ψητών λαχανικών με τραγανό προσούτο και καρέ λαχανικών. Ανάμεικτη σαλάτα με αποξηραμένα φρούτα και flakes μετσοβόνε. Ταλιάτα μόσχου με πουρέ σελινόρριζας, φωλιά μελιτζάνας με λαχανικά και γλυκόξινη σάλτσα ντομάτας. Μους σοκολάτα-καραμέλα με σαντιγί και μπισκότο αμυγδάλου. Live group: Pasific People. €39/άτομο.


ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ
Ακτή Μικρολίμανου Πειραιάς, 210 4134084

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Σούπα βελουτέ κίτρινης κολοκύθας, κορφές σπαραγγιών και άρωμα λεβάντας. Μπαρμπούνι σοτέ με τραγανό ριζότο, κρέμα μπρόκολο και αφρός λεμονιού. Τρυφερές σαλάτες με μανούρι πανέ σε φουντούκι, φρέσκο δυόσμο και σάλτσα βατόμουρο. Φιλέτο μόσχου με φρικασέ μανιταριών, πατατούλες και σάλτσα από κρασί πόρτο με σοκολάτα. Μους μασκαρπόνε με αμαρέτο και παγωτό σοκολάτα. Μουσική από DJ. €50/άτομο


PANDELI
Πεντέλης 3, Κηφισιά, 210 8080787

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Καπνιστή ψίχα μελιτζάνας με πιπεριές Φλωρίνης και μικρά πιντέ. Σούπα κολοκύθας με σελινόΡριζα και τραγανό παστουρμά. Μποχτσαδάκι ψαριών με αρωματικά βότανα σε φύλλο κρούστας και σάλτσα πορτοκάλι. Γιορτινή σαλάτα ρόκας και γαλλικής με τοματίνια, σταφίδες, καρυδόψιχα, ρόδι και βινεγκρέτ από πετιμέζι και ξινό ροδιού. Κότσι από αρνάκι γάλακτος στον φούρνο με σάλτσα άγριων δαμάσκηνων και πετιμέζι μούρων,  πουρές κόκκινης φακής αρωματισμένης με πράσο και κύμινο. Ή, τρυφερές μπουκιές χοιρινού πρασοσέλινο με πουρέ πατάτας, πράσινου μήλου και σελινόρριζας . Κορμός της Πόλης από πικρή σοκολάτα με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και αφράτη κρέμα κάστανου.


Αθήρι
Πλαταιών 15, 210 3462983

Εορταστικό μενού για 24, 25, 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου: Πράσινη σαλάτα με σιτάρι, αποξηραμένα φρούτα και ρόδι. Σπανάκι γλασέ με αφρό εσπεριδοειδών και σάλτσα ξανθής σταφίδας. Φιλέτο ελάφι με πουρέ γλυκοπατάτας. Σκόνη φρούτων του δάσους με ζεστό ρόφημα bitter σοκολάτας και παγωτό βανίλια. €45/άτομο


ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ
Έβρου 40, Αμπελόκηποι, 210 7777742

Παραδοσιακό μενού Χριστουγέννων με γαρδουμπάκια, τυρόπιτα σκοπελίτικη, πατάτα οφτή με σπανάκι και σύγκλινο, ψαρονέφρι τηγανιά, σαλάτα με σος σύκου και κατσικίσιο τυρί, και για κυρίως γαλοπούλα με γέμιση. Τέλος, γαλακτομπούρεκο από τα χεράκια της κυρα-Μαρίας.

 

Ξενοδοχεία

METROPOLITAN
Λ. Συγγρού 385, 210 9471000

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Εστιατόριο Le Trocadero: Εορταστικό μενού συντροφιά με πιάνο και τραγούδι. Τιμή μενού κατ' άτομο €95. Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση.

Εστιατόριο: Aegean Sea Ballroom: Με παραδοσιακό brunch, πιάνο και τραγούδι. Τιμή μπουφέ κατ' άτομο €75. Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Εστιατόριο Le Trocadero: Πρωτοχρονιάτικο μενού, συντροφιά με πιάνο και τραγούδι. Τιμή μενού κατ' άτομο €105. Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση.

Aegean Sea Ballroom: Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς brunch με συνοδεία πιάνου και τραγούδι. Τιμή μπουφέ κατ' άτομο 75€. Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Παιδιά από 4 μέχρι 12 ετών 50% έκπτωση.


KING GEORGE PALACE
TUDOR HALL, Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα, 210 3222210

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: TUDOR HALL: Καλωσόρισμα με γαλλική σαμπάνια. Χτένια Saint-Jacques, σολομός balik και αφρός από αβγοτάραχο. Κρέμα σέλερι με μαύρη τρούφα και καραβίδες. Φρέσκος αστακός με dressing από χαβιάρι Οsietra. Φουαγκρά με φρούτα και λαχανικά του κήπου σε σάλτσα από γλυκό κρασί .Φιλέτο από αγριογούρουνο με σάλτσα από κρασί Syrah, μήλα καραμελωμένα, μαύρη τρούφα με πολέντα. Palet φουντουκιού με σοκολάτα γάλακτος Jivara, παγωτό μαύρης καραμέλας με Grué κακάο. Μελομακάρονα, κουραμπιέδες. Καφές ή τσάι. Mignardises €180 (συμπεριλαμβάνεται και κρασί λευκό, ροζέ, κόκκινο και αφρώδες του Συνεταιρισμού Αμυνταίου).

Brunch Χριστουγέννων στο KING GEORGE TUDOR HALL: Μεσημεριανός μπουφές με παραδοσιακά εδέσματα. €95

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: TUDOR HALL: Καλωσόρισμα με γαλλική σαμπάνια. Ποταμίσιες καραβίδες με χαβιάρι και τερίνα φουαγκρά με κρασί Porto. Κρέμα παρμαντιέ με ψητές γαρίδες και βασιλικά χτένια. Αστακός roasted με μανιτάρια ζιρόλ και τομάτα, φύλλα ρόκας με βινεγκρέτ από το κοράλλι του. Καλκάνι μπραιζέ με ριζότο Μιλανέζ και μαύρη τρούφα. Τουρνεντό από φιλέτο μόσχου Black Angus με φουαγκρά και πράσινα σπαράγγια. Χρυσό δάκρυ σοκολάτας Manjari με κομπότ βατόμουρο & διάφανα ζελέ lemongrass. Βασιλόπιτα. Καφές ή τσάι. Mignardises €380

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: KING GEORGE-T PALACE: Μπισκ από γαρίδες αρωματισμένη με σέλερι και μαύρη τρούφα. Ρολάκια καπνιστού σολομού με Φιλαδέλφεια, σαλάτα Mache, ζουλιέν λαχανικών και dressing από αβοκάντο και μπρικ. Σφυρίδα σοτέ με αγκινάρες και ριζότο με σάλτσα λάιμ. Φιλέτο μόσχου με σάλτσα φουαγκρά πατάτες σατό και μικρά λαχανικά με εστραγκόν . Toffee μήλου με μους σοκολάτας Caramelia και καραμελωμένο μπριός. Βασιλόπιτα. Καφές ή τσάι. Mignardises €130


ATHENS PLAZA HOTEL
Βασ. Γεωργίου 2, Σύνταγμα, 210 3352400

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Εορταστικές γεύσεις υπό τη συνοδεία εορταστικής μουσικής και μιας πανδαισίας χριστουγεννιάτικων πιάτων από τον πλούσιο μπουφέ! €75/άτομο. Οικογενειακό χριστουγεννιάτικο brunch από τη 1 το μεσημέρι με πλούσιο μπουφέ, χριστουγεννιάτικη μουσική και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά! €65/άτομο (συμπεριλαμβάνεται ένα ποτήρι κρασί) €35 τα παιδιά κάτω των 12 ετών (συμπεριλαμβάνεται αναψυκτικό). Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Εορταστικές μελωδίες και ποικιλία εκλεκτών πιάτων από τον πρωτοχρονιάτικο μπουφέ! Τιμή μπουφέ: €95/άτομο.


ATHENAEUM INTERCONTINENTAL
Λ. Συγγρού 89-93, 210 9206655

CAFEZOE: Παραμονή Χριστουγέννων: Πλούσιος μπουφές και ζωντανή μουσική, €100,00 κατ' άτομο. Χριστούγεννα μεσημέρι εντυπωσιακό συμπόσιο με παραδοσιακή γαλοπούλα, ορτύκια με μέλι και εξαίσια γλυκά, €100,00 κατ' άτομο Παραμονή Πρωτοχρονιάς με πλούσιο μπουφέ, εκλεκτό κρασί και ζωντανή μουσική, €120,00 κατ' άτομο. 1η Ιανουαρίου πρωινό του ξενύχτη με ένα ποτήρι σαμπάνια κερασμένο κι απολαυστικό πρωινό, €45,00 κατ' άτομο. Πρωτοχρονιάτικο γεύμα 12:30-16:00 με εορταστικές λιχουδιές υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.  €100,00 κατ' άτομο

PREMIÈRE παραμονή Χριστουγέννων δείπνο με €125,00 κατ' άτομο. Παραμονή Πρωτοχρονιάς με ζωντανή μουσική και έξι μοναδικά πιάτα με €190,00 κατ' άτομο.


GB CORNER ΚΑΙ GB ROOF GARDEN
Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, Σύνταγμα, 210 3330000

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο GB Corner: Ποτήρι σαμπάνιας. Χριστουγεννιάτικη σαλάτα με ψητές καραβίδες, κάστανα και πράσινα σπαράγγια. Αιγαιοπελαγίτικο φαγκρί σε εσπεριδοειδή και δενδρολίβανο. Παραδοσιακή γεμιστή γαλοπούλα με κάστανα και μικρές πατάτες. 'Η, ψητό γουρουνάκι γάλακτος με σελινόρριζα, ξυνόμηλα και σταφίδες. Χριστουγεννιάτικη μπάλα σοκολάτας Valrhona αρωματισμένη με Mandarin Imperial και κονφί κουμκουάτ. €110/άτομο

Χριστούγεννα στο GB roof garden: Γεύμα σε μπουφέ με εορταστική μουσική. €95,00 παιδιά κάτω των 12 ετών με €20,00.


THE MARGI
Λητούς 11, 166 71 Βουλιαγμένη, 210 8929000

Το ξενοδοχείο The Margi σας προσκαλεί να ζήσετε τη μαγική νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων στο restaurant Cafe Tabac, ενώ την επόμενη ημέρα μην παραλείψετε το καθιερωμένο Christmas Brunch στη τιμή των €59. Το πάρτι της χρονιάς με μουσική από Guest DJ, finger food και open bar απεριόριστης κατανάλωσης ποτών με τιμή €69, ενώ για τους καλεσμένους του πρωτοχρονιάτικου μενού η είσοδος είναι ελεύθερη. Για τις πρωινές ώρες της νέας χρονιάς απολαύστε ένα εκπληκτικό Recovery Breakfast από τις 05:00 έως τις 11:30 στην τιμή των €39. Ένας πλούσιος μπουφές σας περιμένει με muffins, croissants, cookies, κρέπες, pancakes, τυριά, προσούτο, live cooking omelettes, επιλογή καπνιστού σολομού, γλυκά και φυσικά σαμπάνια.


HILTON
Βασ. Σοφίας 46, 210 7281400

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Hilton. Το πρόγραμμα των εορτών περιλαμβάνει: δείπνο παραμονής Χριστουγέννων, εορταστικό μεσημεριανό γεύμα την ημέρα των Χριστουγέννων με ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά, brunch τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, Gala δείπνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και πρωτοχρονιάτικο brunch με παιδικό πρόγραμμα. Το Hilton εξασφαλίζει δωρεάν θέσεις πάρκινγκ στους πελάτες των παραπάνω εκδηλώσεων. Ζωντανή μουσική και παραδοσιακά εορταστικά πιάτα από τον executive chef Γιάννη Μανίκη. Το ανακαινισμένο Galaxy Bar την 1η μέρα του χρόνου θα ανοίξει από τις 11:00 το πρωί για ζεστό καφέ και λαχταριστά γλυκά. Την τελευταία νύχτα του χρόνου στο Ballroom το μεγάλο πάρτι-θεσμός: «Red Night» με τον Βασίλη Τσιλιχρήστο και τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.


 

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon