Ο πρώην σεφ του Rock‘n’Roll δημιούργησε ένα μενού στο Κάρδαμο με έφεση στην ελληνική δημιουργική κουζίνα, με εμπνεύσεις όμως απ’ όλες τις γωνιές της πατρίδας μας. Οι κρητικές πινελιές δικαιολογούνται απ’ την καταγωγή των ιδιοκτητών, που δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις πρώτες ύλες. Ο χώρος είναι ιδιαίτερα φιλόξενος, χαλαρωτικός και διαθέτει
έναν πολύ όμορφο κήπο για τις καλοκαιρινές μέρες.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon