ABOVO Restaurant

Στο Abovo μύρισε… άνοιξη!!

LIFOTEAM, 9.4.2013 | 15:33

Με ανοιξιάτικη, κεφάτη διάθεση και την απαραίτητη δόση καινοτομίας και δημιουργικότητας, ο «Top Chef», Μιχάλης Νουρλόγλου δημιουργεί και φέτος, άκρως γευστικά πιάτα, στο ατμοσφαιρικό Abovo.

Σταθερές πλέον αξίες, όπως το  κριθαρώτο με φρέσκιες γαρίδες Αμβρακικού, ο τόνος tataki, το μοσχαρίσιο διάφραγμα με πουρέ πατάτας αρωματισμένο με τρούφα και σάλτσα πόρτο, μαζί με πρωτότυπες νέες δημιουργίες, αλλά και πεντανόστιμες νηστίσιμες προτάσεις, υπόσχονται μοναδικές γευστικές συγκινήσεις.

Το ανοιξιάτικο μενού μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Χταπόδι ψητό με πιρουνιαστή πατατοσαλάτα
  • Καλαμάρι ψητό με βινεγκρέτ πράσινου ταμπάσκο και μελιτζανοσαλάτα
  • Σουπιά σε μαύρο ριζότο με άγριο μάραθο
  • Γαρίδες τυλιγμένες με κανταΐφι και παγωτό κόκκινης πιπεριάς

 

ABOVO Restaurant

Τα πιάτα του Μιχάλη παντρεύονται με κρασιά από τον Ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, με εξαιρετικές επιλογές σε ποτήρι από 5 ευρώ, τα απίθανα cocktails της mixologist Μυρσίνης Σπανέλη , αλλά και τα επιδόρπια που ετοιμάζει ο Chef, αφού ο ίδιος είναι και pâtissier!
Το Abovo Restaurant με την πιο ατμοσφαιρική βεράντα του Κεφαλαρίου αλλά και την εντυπωσιάκη open κουζίνα του, συνεχίζει με ανοιξιάτικη διάθεση!

www.abovo-restaurant.com
  

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Scroll to top icon