Το Γίδι: Για παϊδάκια, σε μια ωραία αυλή, εκεί που τρώνε με τα χέρια

Ο Βασίλης Ακρίβος του "Ψάριστον" σε κρεατοφαγικές αναζητήσεις

5.5.2017 | 13:34

 

Ο Βασίλης Ακρίβος έχει αποδείξει τη βαθιά γνώση του στην ψαροφαγία με το γνωστό μαγαζί του Ψάριστον αλλά και το Αιόλου 68. Πρόσφατα αποφάσισε να μας συστήσει και τις κρεατοφαγικές αναζητήσεις του με τον καινούργιο χώρο του στη Μεταμόρφωση που έχει την παιχνιδιάρικη ονομασία «Το Γίδι». Πρόκειται μια χαλαρή χασαποταβέρνα με ωραία αυλή, που κάτω από τις πλούσιες φυλλωσιές που δίνουν οι μουριές μπορείς να χαρείς το φαγητό σου, τρώγοντας τα απολαυστικά παϊδάκια με τα χέρια, σαν να βρίσκεσαι στην εξοχή. Ο χώρος της ψησταριάς είναι σούπερ μοντέρνος και οι σχάρες εντυπωσιακές. Το μενού περιλαμβάνει ζεστά άγρια χόρτα, φέτα, ντοματοσαλάτα, λαχταριστές πατάτες τηγανητές, χειροποίητη κρεατόπιτα και για τη συνέχεια επιλέγεις το κρέας της αρεσκείας σου, που κόβεται μπροστά σου. Εκεί, μπροστά στα έκπληκτα μάτια σας, οι σχάρες παίρνουν φωτιά και ψήνονται τα παϊδάκια που είναι λουκούμι. Η αρνίσια συκωταριά σηκώνει μπόλικο λεμονάκι και είναι μεζές πολλών μεγατόνων, τα λουκάνικα μοσχοβολούν, η μοσχαρίσια μπριζόλα έρχεται σωστά ψημένη και καταλαβαίνεις σε κάθε μπουκιά τη νοστιμιά του κρέατος. Μια αυθεντική, «τίμια» χασαποταβέρνα που γεννάει την πεποίθηση ότι οι κλασικές αξίες αποτελούν μια σταθερή επιλογή για την έξοδό μας.

 

Το Γίδι: Για παϊδάκια, σε μια ωραία αυλή, εκεί που τρώνε με τα χέρια

 

Το Γίδι, λεωφόρος Τατοΐου 17, Μεταμόρφωση, 210 2828848

Λεωφόρος Τατοΐου 17
210 2828848
 
 
 
 
Νίκη Μηταρέα
Έχει εκδώσει τα βιβλία «Οινομαγειρέματα» (εκδόσεις: Ελληνικά Γράμματα) και «Με κρασί και ελληνικά» (εκδόσεις: Πατάκη).
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Scroll to top icon