Dos Hermanos

Το «Dos Hermanos» σε πάει… μέχρι το Μεξικό!

16.4.2018 | 18:06
Dos Hermanos
Η μαργαρίτα φτιάχνεται με premium τεκίλα, χυμό από φρέσκο λεμόνι και λάιμ ή με passion fruit.

 

Το αγαπημένο μεξικάνικο εστιατόριο Dos Hermanos κουβαλάει στις πλάτες πάνω από 25 χρόνια ιστορία. Μας μύησε στη μεξικάνικη κουλτούρα μαθαίνοντάς μας τι είναι τα fajitas, τα enchiladas τα burritos... και φυσικά το εθνικό ποτό του Μεξικού, την tequila.

 

Οι λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας το γνωρίζουν πολύ καλά. Πολύχρωμο, πληθωρικό, νεανικό, πεντανόστιμο και πάντα κεφάτο, τo Dos Hermanos δεν έχει σταματήσει να μας γοητεύει με την αυθεντικότητά του.

 

Τώρα, το Dos Hermanos και η Jose Cuervo, σου προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στο Μεξικό για να μάθεις όλα τα μυστικά της tequila. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή στο Διαγωνισμό “Tequila Secrets”.

 

Dos Hermanos
Το Dos Hermanos προτείνει μεξικάνικη κουζίνα και πίσω από την επιτυχία του βρίσκεται το δημιουργικό μυαλό του σεφ/patron Παναγιώτη Μαραγκού.

 

Και μετά; Θα ανακαλύψεις τα πολύχρωμα στενά της Γουαδαλαχάρας, θα δοκιμάσεις απίθανα cocktails με βάση την tequila στα VIP bars του Μεξικού, θα διασχήσεις την Tequila Valley στo VIP βαγόνι του Cuervo Express - ένα αναπαλαιωμένο ατμοκίνητο τραίνο - μαζί με τον προσωπικό σου bartender και chef, θα περπατήσεις στα χωράφια της αγαύης και θα μάθεις τα πάντα για την καλλιέργεια αυτού του μυστηριώδες φυτού που γεννά την tequila.

 

Διψάς για ακόμη περισσότερη τεκίλα; Θα παρακολουθήσεις VIP Tour στο αποστακτήριο της Jose Cuervo και μίνι σεμινάριο για την απόσταξη, την ωρίμανση και την εμφιάλωση της τεκίλα. Θα έχεις τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφτείς τα ιδιωτικά κελάρια της οικογένειας Cuervo και να δοκιμάσεις κάποια από τα σπανιότερα αποστάγματα του πλανήτη.

 

Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό “Tequila Secrets” φόρα το sombrero σου και έφυγες για Μεξικό! Link Διαγωνισμού: www.doshermanos.gr/tequila-secrets/

 

Dos Hermanos Mexican Cuisine, Κυριαζή, 24 Κηφισιά, www.doshermanos.gr

Κυριαζή 24
210 8087906
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon