Νέα επίθεση Πολάκη κατά δημοσιογράφων

Νέα επίθεση Πολάκη κατά δημοσιογράφων Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
4

Μετά το ειρωνικό σχόλιο κατά της δημοσιογράφου του ALPHA Ευαγγελίας Τσικρίκα και του Παύλου Τσίμα, ο αναπληρωτής υπ. Υγείας Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέο σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο facebook, κάνοντας λόγο για «επιχείρηση δολοφονία-χαρακτήρα» από «παπαγαλάκια της αργυρώνητης δημοσιογραφίας».

Η ανάρτησή του Πολάκη στο Facebook (διατηρείται η ορθογραφία):

«Η επιχείρηση "δολοφονία χαρακτήρα"που εξελίσσεται εναντίον μου τις τελευταίες δυο μέρες απο σοβαροφανείς κονδυλοφόρους,"διάσημους"παρουσιαστές ,"αξιοπρεπείς" σχολιαστές "προςβεβλημενους" δημοςιογραφους (όλοι τους λιβανιστήρια και θεραπαινιδες της διαπλοκής).

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ αυτού που εχει καταλάβει ότι ΧΑΝΕΙ τα λεφτά και την ιςχυ που είχε ,επειδή αυτή η κυβέρνηση -έκλεισε τη στρόφιγγα απο τράπεζες και ΚΕΕΛΠΝΟ,

-χτύπησε στην καρδιά το νταβατζηλικι των παράνομων καναλαρχών και


-το παλιό πολιτικό προσωπικό που υπηρέτησε ,χάνει καθημερινά όχι μόνο την κυβερνηςη αλλα και την εξουσία


Ακούστε καλά παπαγαλάκια της αργυρωνητης δημοσιογραφίας ,αλλα και τρολλακια του Μουρούτη,ψεύτικα προφίλ του Διαδικτύου και λοιποί υποκριτικά "αγανακτισμένοι":


Όσες βρισιές,ψευτιές, χαρακτηρισμούς, προσβολές, απειλές και να χρησιμοποιήσετε


1)είμαι πολύ ΨΗΛΑ και ΗΘΙΚΑ και ΑΞΙΑΚΑ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ για να με λερώσετε η να με υποτιμήσετε

2) έχω μάθει και να ΠΟΛΕΜΩ και να ΝΙΚΩ γι αυτά που πιστεύω
3)Δεν ΜΕ ΚΡΑΤΑΤΕ Γι αυτό δεν κάνω ΠΙΣΩ

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Εκλιπαρώ τον κύριο Πολάκη να συνεχίσει με την ίδια ένταση τις δημόσιες παρεμβάσεις του, προς όφελος του λαού. Οχι όπως αυτός καταλαβαίνει αυτό το όφελος, αλλά το πραγματικό καλό με το ξεφώνημα απίθανων τύπων σαν και τον συγκεκριμένο.
Είσαι "ΨΗΛΑ και ΗΘΙΚΑ και ΑΞΙΑΚΑ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ"; 1. Ποια ηθική νομιμοποιεί την φοροδιαφυγή ενός δημόσιου λειτουργού, με την τήρηση ψεύτικων βιβλίων;2. Ποιος αξιακός κώδικας δικαιολογεί το "χώσιμο δύο μέτρα κάτω από τη γη" οποιουδήποτε ανθρώπου;3. Όσο για το επιστημονικό κύρος, τι να πει κανείς...Αντικατάστησε το "ΨΗΛΑ" με το "χαμηλά", και το χεις. Λυπάμαι όχι αυτόν, αλλά όλους όσοι ακόμη τον υπερασπίζονται. Ύστερα λέμε γιατί φτάσαμε εδώ που είμαστε.
Κλασσικος Νεοελληναρας ψευτομαγκας.. Οκ αν ηταν σε καποιο καφενειο στο Ρεθυμνο. Οχι τοσο οταν μιλαμε για υπουργο. Αδιανοητο, αλλα δειγμα οτι το βαρελι δεν εχει κανεναν πατο.