Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών διαβιβάστηκε η εντολή για έρευνα διαρροής προσωπικών δεδομένων δικαστή του ΣτΕ

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών διαβιβάστηκε η εντολή για έρευνα διαρροής προσωπικών δεδομένων δικαστή του ΣτΕ Facebook Twitter
0

Η εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης, Νικολάου Παρασκευόπουλου, για την διενέργεια έρευνας σχετικά με την διαρροή προσωπικών δεδομένων δικαστή του Συμβουλίου της Επικρατείας, διαβιβάστηκε από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και ειδικότερα στον εισαγγελέα Σπυρίδωνα Παππά, ο οποίος θα διενεργήσει την σχετική κατεπείγουσα ποινική προκαταρκτική έρευνα.


Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, διατάχθηκε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της υποκλοπής της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του επίμαχου δικαστή του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Στην συνέχεια ακολούθησε και η εντολή του κ. Παρασκευόπουλου προς την κ. Δημητρίου για το ίδιο θέμα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμφυλες ανισότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Η πραγματικότητα σε εκπαίδευση, εργασία και εισοδήματα

Ελλάδα / Έμφυλες ανισότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη: Η πραγματικότητα σε εκπαίδευση, εργασία και εισοδήματα

Οι γυναίκες στην Ελλάδα υπερτερούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο, η ακαδημαϊκή υπεροχή δεν συνοδεύεται από ίσες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο
LIFO NEWSROOM