ΚΚΕ: Δεν θα πάρουμε μέρος σε παζάρια για την αναδιανομή της πίτας στα ΜΜΕ

ΚΚΕ: Δεν θα πάρουμε μέρος σε παζάρια για την αναδιανομή της πίτας στα ΜΜΕ Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
2

«Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να πάρει μέρος σε παζάρια και παιχνίδια που έχουν ως κύριο στόχο την αναδιανομή της πίτας στα ΜΜΕ και το ποιος θα επικρατήσει σε αυτή την αναδιανομή» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο θέμα του ΕΣΡ.

«Ο αποπροσανατολισμός καλά κρατεί. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν αναγορεύσει σε "μητέρα των μαχών" της μεταξύ τους αντιπαράθεσης το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και της συγκρότησης του ΕΣΡ, για να κρύψουν τη στρατηγική τους σύμπλευση σε όλα τα άλλα σοβαρά και κρίσιμα ζητήματα που επιδεινώνουν τη ζωή του λαού», προσθέτει ο Περισσός.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Σήμερα δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος αφηγείται την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

2 σχόλια
Καλά, δεν παίρνετε και μέρος σε τίποτα εσείς; Μόνο να κρατάτε τα εξαθλιωμένα πρόβατα στο μαντρί μήπως και το σκάσουν για άλλου και σας δημιουργήσουν πρόβλημα.