Παιδικό όνειρο του Ομπάμα η επίσκεψη στην Ακρόπολη

Παιδικό όνειρο του Ομπάμα η επίσκεψη στην Ακρόπολη Facebook Twitter
2

Παιδικό όνειρο ήταν για τον Μπάρακ Ομπάμα η επίσκεψη του στην Ελλάδα και στην Ακρόπολη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους που υπογράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η απόφαση για επίσκεψη ήταν του ίδιου του Ομπάμα, παρότι συνεργάτες του σε εισηγήσεις τον προέτρεπαν να μην πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι, συνδέοντας το τέλος της προεδρικής του θητείας με την πτωχευμένη Ελλάδα.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος αναμένεται να εκφωνήσει αύριο ομιλία που θα είναι η τελευταία του στο εξωτερικό πριν παραδώσει στον διάδοχό του Ντόναλντ Τραμπ.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο Ομπάμα στήριξε την Ελλάδα από την αρχή της κρίσης ξεκινώντας από τον Γιώργο Παπανδρέου, συνεχίζοντας με τον Αντώνη Σαμαρά και φτάνοντας σήμερα στον Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο θεωρητικά πρόσφερε και τη μεγαλύτερη βοήθεια. Έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο τον καλοκαίρι του 2015 για να αποτραπεί η αναγκαστική έξοδος της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ, αν και η αναγγελία του δημοψηφίσματος από τον κ. Τσίπρα λέγεται ότι τον ενόχλησε.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια