Νέα έκκληση Μουζάλα στους νησιώτες να βοηθήσουν τους πρόσφυγες

Νέα έκκληση Μουζάλα στους νησιώτες να βοηθήσουν τους πρόσφυγες Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
2

Τη λύπη του για το τραγικό γεγονός που έγινε χθες στη Μόρια εξέφρασε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

«Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου για το τραγικό γεγονός το οποίο έγινε χθες στη Μόρια» σημείωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

«Ήταν ένα τυχαίο γεγονός που θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε. Συμβαίνει. Δεν συνέβη όμως οπουδήποτε, συνέβη στη Μόρια» πρόσθεσε ο κ. Μουζάλας.

«Και αυτό το επιβαρύνει, μας κάνει να είμαστε πολύ πιο στεναχωρημένοι, πολύ πιο λυπημένοι, να αισθανθούμε πολύ περισσότερο τις ευθύνες μας και να ξανααπευθύνω από αυτό το βήμα έκκληση στους νησιώτες να βοηθήσουν ώστε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για αυτούς τους ανθρώπους εκεί» τόνισε ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής.

«Αυτό κάνει καλό και στους νησιώτες. Και συγχρόνως αρχίζουμε τον "απεγκλωβισμό" σε εισαγωγικά, αυτών που μπορούν να έρθουν στην ενδοχώρα χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τη συμφωνία» κατέληξε ο κ. Μουζάλας

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αυτή είναι η αντιμετώπιση της κυβέρνησης προς της προσφυγική κρίση, να τα βγάλουν πέρα οι πολίτες, τη στιγμή που η Τουρκία απειλεί να ανοίξει τα σύνορα σε 3 εκατομμύρια μετανάστες. Κάθε μέρα και χειρότερα, αυτή η κυβέρνηση έχει σπάσει τα μούτρα της στον ΠΑΤΟ.
Ο κόσμος να συμπαρασταθεί,κ.Μουζάλα,αλλά σε ποιο σχέδιο ακριβώς να βάλει πλάτη;Σε εκείνο,που δεν έχετε;Στην κακοδιαχείριση των χρημάτων,που έχει καταγγείλει δικός σας συνεργάτης;Νησιώτες και ξένοι έχουν εδώ και μήνες Black Friday.Μόνο που σημαίνει εκπτώσεις στην ανθρώπινη ζωή.Εύχομαι να είναι οι τελευταίοι άνθρωποι,που χάνουν τη ζωή τους στην ντροπή,που έχετε στήσει.