Αυτοί οι τύποι απ' τη Θεσσαλονίκη πετάνε πράγματα από ύψος 15 μέτρων (και καταγράφουν το αποτέλεσμα)

Αυτοί οι τύποι απ' τη Θεσσαλονίκη πετάνε πράγματα από ύψος 15 μέτρων (και καταγράφουν το αποτέλεσμα) Facebook Twitter
0

Οι "Under Destruction" έχουν αντικείμενα που δε χρειάζονται, πηγαίνουν σ' ένα ψηλό κτίριο και τα πετάνε, καταγράφοντας τη διαδικασία. 

Ας πούμε, δείτε τους να πετάνε από ύψος 15 μέτρων ένα ψυγείο. 

«Πώς σας ήρθε η ιδέα;» ρώτησα τον Πέτρο των Under Destruction. 

«Πάντα μου άρεσε να παρακολουθώ βίντεο με θέμα την καταστροφή αντικειμένων» είπε στο LIFO.gr. «Βρήκα κανάλια που τα πατούσαν σε υδραυλική πρέσα και άλλα που τα έκαιγαν με φλόγιστρα, ή τα τρυπούσαν με τρυπάνι.
Έλειπε όμως η απόλαυση της απόλυτης καταστροφής, κάτι σαν αυτό που παρακολουθούσα από τους αγαπημένους μου "Mythbusters". Οπότε αποφάσισα να το κάνω εγώ.»

— Ποιο είναι αυτό το κτίριο;
Το συγκεκριμένο κτίριο βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία κάπου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. 

Είναι ένας εγκαταλελειμμένος βιομηχανικός χώρος 15.000τ.μ. Το κτίριο αυτό ήταν η δεύτερη επιλογή μας - από το πρώτο μας έδιωξε η Αστυνομία.

Το συγκεκριμένο κτίριο είναι μετρημένο 13.5 μέτρα, αν υπολογίσεις ότι είμαι και άλλα δύο μέτρα παλικάρι εγώ, είμαστε ακριβώς στα 15.

Πάει και το σκάνερ

— Βεβαιώνεστε καλά για την ασφάλειά σας;

Στα πρώτα επεισόδια ήμασταν εντελώς ανοργάνωτοι. Πήγαμε για γυρίσματα βιαστικά και σχετικά "μουλωχτά", οπότε δεν δώσαμε προτεραιότητα στην ασφάλεια αλλά στο να καταφέρουμε το εγχείρημα. Πλέον εντοπίσαμε τους κινδύνους και θα οργανωθούμε καλύτερα. Έχουμε άλλωστε και τον Μπάμπη, που είναι αρρωστάκι με θέματα ασφαλείας.

— Πώς είναι το συναίσθημα όταν πετάς κάτι από ψηλά;
Η καλύτερη ψυχοθεραπεία... (Αν και, ντρέπομαι που το λέω, με πιάνει ακροφοβία όταν πάω μπροστά, το απολαμβάνω απόλυτα!) Ξέρω κόσμο που θα πλήρωνε για να εκτονωθεί με αυτό το τρόπο.

Πάει και η TV 

— Τι άλλα αντικείμενα να περιμένουμε;
Κυρίως μεγάλα εύθραυστα αντικείμενα, που κάνουν απολαυστικό "μπάμ".
Έχουμε πετάξει ήδη ένα κλιματιστικό, μια μεγάλη lcd τηλεόραση και πολλά άλλα εντυπωσιακά αντικείμενα που θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ