Πρώτες ανακοινώσεις του Λευκού Οίκου επί Τραμπ: Η νέα κυβέρνηση «θα τερματίσει το κλίμα κατά της αστυνομίας»

Πρώτες ανακοινώσεις του Λευκού Οίκου επί Τραμπ: Η νέα κυβέρνηση «θα τερματίσει το κλίμα κατά της αστυνομίας» Facebook Twitter
0

Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ καταδίκασε το «κλίμα κατά της αστυνομίας», όπως το χαρακτήρισε, που επικρατεί στις ΗΠΑ και ζήτησε περισσότερη επιβολή του νόμου και πιο αποτελεσματική αστυνόμευση, σε μια ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου μετά την ορκωμοσία του νέου προέδρου.

«Το επικίνδυνο κλίμα κατά τις αστυνομίας στην Αμερική είναι λάθος. Η κυβέρνηση Τραμπ θα το τερματίσει», γράφει η ανακοίνωση στον ιστότοπο www.whitehouse.gov.

Στο ίδιο κείμενο επαναλαμβάνεται ότι η δέσμευση του Τραμπ να χτίσει ένα τείχος για να σταματήσει την παράνομη μετανάστευση. «Η χώρα μας χρειάζεται περισσότερη επιβολή του νόμου, περισσότερη εμπλοκή της κοινότητας και πιο αποτελεσματική αστυνόμευση», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πρώτες επίσημες πράξεις του Τραμπ: O διορισμός των υπουργών του και η ανακήρυξη μιας ημέρας πατριωτισμού

 

Στις πρώτες πράξεις του ως νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε σήμερα τα έγγραφα με τα οποία προτείνει στη Γερουσία τους υποψήφιους υπουργούς του και ζητά επίσης την ανακήρυξη μιας εθνικής ημέρας πατριωτισμού, ανέφερε ο εκπρόσωπός του.


Λίγο μετά την ορκωμοσία του, ο Τραμπ υπέγραψε επίσης μια τροπολογία με βάση την οποία επιτρέπεται να αναλάβει υπουργός Άμυνας ο απόστρατος στρατηγός του σώματος των Πεζοναυτών Τζέιμς Μάτις.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνα επιτίθεται λεκτικά στις ΗΠΑ για τον εμπορικό πόλεμο: «Έχετε ζήσει πέρα από τις δυνατότητές σας και επωφεληθήκατε από την παγκοσμιοποίηση»

Διεθνή / Κίνα προς ΗΠΑ: «Σταματήστε την γκρίνια – Ωφεληθήκατε από την παγκοσμιοποίηση»

Καθώς ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ–Κίνας κλιμακώνεται, η Κίνα καλεί τις ΗΠΑ να σταματήσουν να παριστάνουν το θύμα - Τι σημαίνουν οι νέοι δασμοί για την παγκόσμια οικονομία και τεχνολογία;
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Νέος χάρτης «κόβει» το Αιγαίο στα δύο – Προς ολοκλήρωση το θαλάσσιο σχέδιο της Άγκυρας

Διεθνή / Η Τουρκία παρουσιάζει δικό της θαλάσσιο χάρτη – Χωρίζει το Αιγαίο στη μέση, βάσει «Γαλάζιας Πατρίδας»

Η Τουρκία φέρνει νέο θαλάσσιο χάρτη στο προσκήνιο, βασισμένο στη «μέση γραμμή» του Αιγαίου, εντείνοντας τις γεωπολιτικές εντάσεις με την Ελλάδα.
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Κριτική για την «γυναικεία πτήση» της Blue Origin στο διάστημα: «Παραπάνω από παρωδία»

Διεθνή / Κριτική για την «γυναικεία πτήση» της Blue Origin στο διάστημα: «Τι προσέφεραν, στην πραγματικότητα;»

Έιμι Σούμερ, Ολίβια Γουάιλντ, Ολίβια Μαν, Έμιλι Ραταϊκόφσκι μεταξύ των διασημοτήτων που αντέδρασαν - Ανελέητο τρολάρισμα και στο διαδίκτυο για το μήνυμα του πολυσυζητημένου διαστημικου ταξιδιού της Blue Origin
LIFO NEWSROOM
Ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ με την Κίνα θα μπορούσε να είναι καλός για την Ινδία

Διεθνή / Η Ινδία θα μπορούσε να κερδίσει από τον εμπορικό πόλεμο Τραμπ - Κίνας

Ενώ η Ινδία ονειρεύεται να γίνει ένα νέο εργοστάσιο για τον κόσμο, οι κατασκευαστές της αγωνίζονται να βρουν ειδικευμένους εργάτες, να εξασφαλίσουν εξαρτήματα και να ξεπεράσουν τη γραφειοκρατία.
LIFO NEWSROOM