Oλλανδία: 13 αστυνομικοί επεμβαίνουν για να περάσουν χειροπέδες σε νεαρό που τρώει σάντουιτς σε λεωφορείο

Oλλανδία: 13 αστυνομικοί επεμβαίνουν για να περάσουν χειροπέδες σε νεαρό που τρώει σάντουιτς σε λεωφορείο Facebook Twitter
3

Θα μπορούσε να είναι μια παιδαριώδης φάρσα, ωστόσο είναι η ωμή πραγματικότητα που κατέγραψαν κάμερες κινητών μέσα σε λεωφορείο στην πόλη Tilburg, στη νότια Ολλανδία.

Το βίντεο που τώρα έχει ξεσηκώσει θυελλώδη κριτική για την αντίδραση της αστυνομίας δείχνει έναν νεαρό να τρώει το σάντουιτς, παραβιάζοντας τους κανόνες των δημοσίων μέσων μεταφοράς που απαγορεύουν κάτι τέτοιο. Ο οδηγός ειδοποιεί την αστυνομία, που καταφθάνει όμως, όχι με έναν ή δύο αστυνομικούς αλλά με 13 άτομα που επιχειρούν να συλλάβουν τον 25χρονο.

Αρχικά, στην επόμενη στάση, δύο αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και προσπάθησαν να συλλάβουν  και να περάσουν χειροπέδες στον νεαρό άνδρα που αντιστάθηκε. Σύντομα έφτασαν άλλοι 11.

Ένας από τους επιβάτες του λεωφορείου, δημοσίευσε το βίντεο της αστυνομικής επιχείρησης, αναφέροντας ότι όλα ήταν μια υπερβολή . «Το αγόρι δεν άφησε το σάντουιτς, όταν ο οδηγός του το ζήτησε. Αλλά εγώ δεν άκουσα ούτε προσβολές, ούτε απειλές», τόνισε. «Δεν είναι μόνο γελοίο το γεγονός ότι η αστυνομία ενήργησε με τον τρόπο αυτό, ήταν εντελώς περιττό»,  είπε ο επιβάτης.

Η αστυνομία σε ανακοίνωση της ανέφερε ότι ο άνδρας συνελήφθη επειδή αντιστάθηκε. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα από το οποίο αφέθηκε ελεύθερος μερικές ώρες αργότερα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «μυστικός πόλεμος» της Μοσάντ κατά της Χεζμπολάχ: Οι βομβητές και η εξόντωση Νασράλα

Διεθνή / Ο «μυστικός πόλεμος» της Μοσάντ κατά της Χεζμπολάχ: Οι βομβητές και η εξόντωση Νασράλα

Το 2015 ξεκίνησε να εφαρμόζεται το σχέδιο - Πώς εξελίχθηκε η απολύτως μυστική επιχείρηση - Ο ρόλος άγνωστης γυναίκας στην πώληση των συσκευών στη Χεζμπολάχ - Οι κίνδυνοι και τα ρίσκα των Ισραηλινών
LIFO NEWSROOM
Σόου Ντόναλντ Τραμπ με Έλον Μασκ επί σκηνής στο Μπάτλερ

Διεθνή / Σόου Ντόναλντ Τραμπ με Έλον Μασκ επί σκηνής στο Μπάτλερ

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών επέστρεψε δίνοντας σόου για τους φανατικούς του υποστηρικτές, με τον Έλον Μασκ να χοροπηδά επί σκηνής για να τον αποθεώσει - «Όπως έλεγα...», ξεκίνησε την ομιλία του - Ενός λεπτού σιγή και τέσσερις ήχοι καμπάνας για τον νεκρό και τους τραυματίες - Ακούστηκε και το Ave Maria
LIFO NEWSROOM