Γερμανία: Δέμα με εκρηκτικά βρέθηκε στο υπουργείο Οικονομικών

Γερμανία: Δέμα με εκρηκτικά βρέθηκε στο υπουργείο Οικονομικών Facebook Twitter
0

Δέμα το οποίο περιείχε εκρηκτικά, βρέθηκε στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, όπως μεταδίδει το Reuters. Εκπρόσωπος του υπουργείου αρνήθηκε να κάνει σχόλιο, σημειώνοντας ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη. 

«Τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι το πακέτο περιείχε ένα λεγόμενο μείγμα εκρηκτικών, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά για την παραγωγή πυροτεχνικών ουσιών. Είχε σχεδιαστεί ώστε να προκαλέσει σημαντικούς τραυματισμούς όταν θα ανοιγόταν το πακέτο», ανέφερε η αστυνομία, σύμφωνα με το Reuters.

Το δέμα εντοπίστηκε στο ταχυδρομικό γραφείο του υπουργείου. Η αστυνομία απομάκρυνε όλο το προσωπικό από την ταχυδρομική υπηρεσία όταν εντοπίστηκε το πακέτο, που οι αστυνομικές δυνάμεις αρχικά χαρακτήρισαν «ύποπτο». Μια ακτινογραφία του πακέτου δεν επέτρεψε να προσδιοριστεί το περιεχόμενό του και μεταφέρθηκε ως ασφαλή χώρο, όπου διαπιστώθηκε πως η ουσία που περιείχε ήταν πράγματι επικίνδυνη.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η Λεπέν αμφισβητεί τη μετεκλογική εξουσία του Μακρόν σε ό,τι αφορά την Ουκρανία

Διεθνή / Γαλλία: Η Λεπέν αμφισβητεί τη μετεκλογική εξουσία του Μακρόν σε ό,τι αφορά την Ουκρανία

Η ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς προειδοποιεί ότι θα χρησιμοποιήσει τον προϋπολογισμό ως μοχλό πίεσης για να επηρεάσει την εξουσία του Μακρόν επί της αμυντικής πολιτικής
LIFO NEWSROOM
Ο Λίβανος θα επιστρέψει στη «λίθινη εποχή» αν επιτεθεί το Ισραήλ

Διεθνή / Προκαλεί το Ισραήλ: Ο Λίβανος θα επιστρέψει στη «λίθινη εποχή», αν του επιτεθούμε

Εάν ξεσπάσει πόλεμος, ο ισραηλινός στρατός είναι ικανός να προκαλέσει στον Λίβανο τέτοια καταστροφή που θα οδηγήσει τη χώρα πίσω «στη λίθινη εποχή» , δήλωσε ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας
LIFO NEWSROOM