Προς το κ.Γαβρόγλου (και τον κάθε υπουργό παιδείας)

Προς το κ.Γαβρόγλου (και τον κάθε υπουργό παιδείας) Facebook Twitter
0
Προς το κ.Γαβρόγλου (και τον κάθε υπουργό παιδείας) Facebook Twitter
©banksy


Σήμερα όλες οι ιστοσελίδες μιλούν για τα μαθητικά συλλαλητήρια και τις καταλήψεις που διοργανώνουν συμμαθητές μου. Όλα τα βλέμματα στραμμένα εναντίον σας και τα αιτήματα τους να διορθώσετε τα λάθη σας. Συγχαρητήρια κ.Υπουργέ, έχετε και επίσημα αποτύχει.
Ο αγώνας μας είναι να πούμε όχι. Όχι σε μειωμένες θέσεις στις σχολές. Όχι σε κατάργηση των επαναληπτικών εξετάσεων. Δεν ανεχόμαστε να καταρρεύσει και άλλο το ήδη ετοιμόρροπο εκπαιδευτικό σύστημα που όλοι εσείς φτιάξατε. Μας έχετε ήδη σε κατεστραμμένα σχολεία, με κακοπληρωμενους καθηγητές. Σας φοβόμασταν, αλλά όχι πλέον. Στρεφόμαστε εναντίον σας, άλλοι κατεβαίνοντας σε πορείες, άλλοι κλεισμένοι στα σχολικά κτίρια, άλλοι πίσω από μια οθόνη όπως εγώ. Δεν θα σας αφήσουμε να καταστρέφετε άλλο τα όνειρα μας και παλεύουμε για αυτό, οργανωνόμαστε. Αυτά που ψηφίζετε δεν τα ψηφίζετε με εμάς. Δεν θα σας αφήσουμε να μας κρεμάτε από μια κλωστή για τα συμφέροντα της κάθε κυβέρνησης.


Ελπίζουμε αυτό να φτάσει στα αυτιά σας. Να σας πονέσουν οι συνέπειες των πράξεών σας. Δεν μας φοβίζουν οι θρασυδειλες απειλές σας για αστυνομικές παρεμβάσεις. Όσοι μαθητές αγωνίζονται αυτές τις μέρες για τη διάλυση αυτού του σάπιου εκπαιδευτικού συστήματος, καλό κουράγιο. Για εσάς κ.Υπουργέ, Καλή τύχη...

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ