Νεκρός 29χρονος διανομέας στη Λάρισα - Συγκρούστηκε με φορτηγό

Νεκρός 29χρονος διανομέας στη Λάρισα - Συγκρούστηκε με φορτηγό Facebook Twitter
0

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 29χρονο διανομέα, έλαβε χώρα λίγο μετά τις 9 σήμερα το πρωί, στη διασταύρωση της οδού Καρδίτσης με το δρόμο που οδηγεί στο νέο κοιμητήριο, με κατεύθυνση προς Λάρισα.

Ο νεαρός που εργαζόταν ως διανομέας σε γνωστή αλυσίδα καφέ της Λάρισας, και οδηγούσε μοτοσικλέτα, για άγνωστο προς το παρόν λόγο, συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Η σορός του νεαρού μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Νεκρός 29χρονος διανομέας στη Λάρισα - Συγκρούστηκε με φορτηγό Facebook Twitter


Σχετικά με το τροχαίο συμβάν και το θάνατο του διανομέα, ανακοίνωση εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο της Λάρισας, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο θάνατος του εργαζόμενου διανομέα σε τροχαίο «αναδεικνύει την εντατικοποίηση που επιβάλλουν οι εργοδότες και τους κινδύνους για τη ζωή τους ή τη σωματική ακεραιότητα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και σ' αυτόν τον κλάδο, οι οποίοι εργάζονται σε πολύ επικίνδυνες συνθήκες, κάτω από την ανάγκη της επιβίωσης και τον φόβο της απόλυσης, με άθλιους μισθούς».

Νεκρός 29χρονος διανομέας στη Λάρισα - Συγκρούστηκε με φορτηγό Facebook Twitter


Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους του αδικοχαμένου νεαρού και καλεί όλους τους εργαζόμενους σε κάθε χώρο δουλειάς, να μην αποδέχονται μπροστά στην ανάγκη του μεροκάματου για την επιβίωση, να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία και η προστασία της ζωής τους.

Νεκρός 29χρονος διανομέας στη Λάρισα - Συγκρούστηκε με φορτηγό Facebook Twitter

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ και onlarissa.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείεται είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

Ελλάδα / Λάρισα: «Το μόνο σενάριο που αποκλείω είναι της αυτοχειρίας» υποστηρίζει ο Τσούκαλης

«Ο κτηνοτρόφος λέει ότι τα σκυλιά γάβγιζαν τις τέσσερις τελευταίες μέρες, τις προηγούμενες γιατί δεν γάβγιζαν;» διερωτάται ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας του 39χρονου
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: 31χρονος έκανε αγορές με πλαστά τραπεζικά καταθετήρια

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την αστυνομία, στο διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου πραγματοποίησε έξι διαφορετικές τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων από εταιρεία εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών, συνολικής αξίας 1.153 ευρώ
LIFO NEWSROOM