Όχι άλλα φλαμίνγκο

Όχι άλλα φλαμίνγκο Facebook Twitter
0

Kάθε ινσταγκράμερ που ''σέβεται'' τον εαυτό του αυτοψυαναγκάζεται να έχει το ροζ φλαμίνγκο του, καβάλα να επιπλέει στην ταπεινή πισινούλα του που σχεδόν πάντα δεν είναι δική του, πάντως τα ροζ φλαμίνγκο είναι εδώ να ομορφύνουν-ασχημήνουν το καλοκαίρι μας, να του δώσουνε νόημα, ύπαρξη και φυσικά να είμαστε όλοι ίδιοι γιατί το επιτάσσει και εμμέσως το επιβάλλει η φετινή μόδα.


Όποιος δεν έχει στη κατοχή του ή πουλί ή μονόκερο είναι άουτ οφ σίζον ρε παιδί μου πως να το κάνουμε. Εγώ προσωπικά τρομάζω στην ιδέα ότι θα βγω στην παραλία και δεν θα κουβαλήσω μαζί μου τη φουσκωτή μου κιτσαρία, όταν δε βλέπεις και άντρες πάνω σε αυτά τα λαμπερά πτηνά εε τότε πραγματικά σε λούζει η αισθητική ικανοποίηση, ένα χάρμα οφθαλμών, μια νότα τεστοστερόνης σε περιβάλλει. Επιπρόσθετα είναι υπέρ της ''λιτότητας'' αυτά τα πτηνά, θα τα δεις σε πολυτελή ξενοδοχεία, χλιδάτες πισίνες η γκλάμορους παραλίες, δεν πάνε όπου κι όπου, έχουν την ανάγκη να έχουν το ανάλογο κοινό αλλιώς γιατί ήρθαν στην ανεμοδαρμένη κακόμοιρη χώρα μας, πρέπει να κλέψουν τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.


Εμπρός καλά μου φουσκωτά εξαπλωθείτε, χαρείτε το θέρος, πολλαπλασιαστείτε και μη νοιάζεστε ότι υπάρχουν κι άνθρωποι, λίγοι μεν άλλα υπάρχουν, που σας σνομπάρουν η σας βρίσκουν κακόγουστα και ταχέως αναπτυσσόμενο άχρηστο καλοκαιρινό δήθεν απαραίτητο αξεσουάρ.


Ευελπιστώ του χρόνου να μη σας ξαναντικρύσω και επίσης να μην εμφανιστεί κάτι άλλο παρεμφερές να καλύψει το αβάστακτο κενό.


Λυπηθείτε και ΄μας που δεν έχουμε κανένα θέμα με σας προσωπικά αλλά με τους ιδιοκτήτες σας που τόσο σας αγάπησαν...και τις ιδιοκτήτριες που θέλει η μονοκερίνα να κρυφτεί και η μόδα δεν την αφήνει. Περί ορέξεως φλαμινγκόπιτα με σως μονόκερου...



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ