Τραμπ λάβρος κατά των τρομοκρατών του Λονδίνου αλλά και της Scotland Yard μέσω Twitter

Τραμπ λάβρος κατά των τρομοκρατών του Λονδίνου αλλά και της Scotland Yard μέσω Twitter Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Με χειμαρρώδη τρόπο και σκληρές εκφράσεις ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν διστάζει να διατυπώσει τις απόψεις του για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο, λάβρος κατά πάντων και φυσικά μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

O Ντόναλντ Τραμπ άφησε αιχμές για τις βρετανικές αρχές και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την τρομοκρατία κατηγορώντας την Scotland Yard για μη έγκαιρο εντοπισμό των υπόπτων.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος μεταξύ άλλων άδραξε και την ευκαιρία και επανέλαβε την προσωπική πολιτική του φιλοδοξία η οποία αφορά στην αυστηροποίηση και διεύρυνση της ταξιδιωτικής απαγόρευσης προς τις ΗΠΑ άδραξε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα, λίγο μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό του Λονδίνου, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κατέκρινε την Scotland Yard αναφέροντας πως «αποτυχημένοι» και «άρρωστοι» άνθρωποι κάτω από τη μύτη της προκαλούν σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι το ιντερνέτ ούτε λίγο ούτε πολύ ίσως πρέπει να απαγορευτεί καθώς αποτελεί εργαλείο προσηλυτισμού τζιχαντιστών και ζητά να γίνει καλύτερη χρήση και να τεθούν κάποιοι περιορισμοί.

 Τέλος, επέκρινε την πολιτική Ομπάμα απέναντι στο ISIS, λέγοντας πως τώρα έχουν συμβεί πολλά περισσότερα για την αντιμετώπισή του σε σχέση με τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM