Τζέιν Φόντα: Δεν φοβάμαι το θάνατο, ήδη τον φαντάζομαι

Τζέιν Φόντα: Δεν φοβάμαι το θάνατο, ήδη τον φαντάζομαι Facebook Twitter
0

Η Τζέιν Φόντα, που ξεκίνησε την καριέρα της το 1960, αποκαλύπτει πως σήμερα στην ηλικία των 79 ετών, έχει στο μυαλό της το θάνατο.

«Ο τρόπος που σκέφτομαι, ο τρόπος που ζω, ειδικά στο τελευταίο μέρος της ζωής σου, είναι να φαντάζεσαι πώς θες να πεθάνεις», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό Town & Country, που στις 21 Δεκεμβρίου θα γίνει 80 ετών.  


«Πιστεύω πως όλοι θα θέλαμε να είναι στο κρεβάτι, περιτριγυρισμένοι από συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα. Για να φτάσεις εκεί πρέπει να εργαστείς σκληρά ώστε να θεραπεύσεις τις πληγές και να κλείσεις τα κενά. Επειδή στο τέλος μένει πάντα αυτό που δεν έκανες, όχι αυτό που έκανες», πρόσθεσε. «Δεν φοβάμαι το θάνατο, αλλά φοβάμαι μην φτάσω στο τέλος χωρίς να έχω γίνει το καλύτερο που θα μπορούσα ως άνθρωπος. Νομίζω πως γι' αυτό δεν κατάφερα ποτέ να παραμείνω με έναν σύζυγο», ανέφερε.

Τζέιν Φόντα: Δεν φοβάμαι το θάνατο, ήδη τον φαντάζομαι Facebook Twitter

Η Τζέιν Φόντα ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Ροζέ Βαντίμ από το 1965 έως το 1973, με τον ακτιβιστή Τομ Χάιντεν από το 1973 έως το 1990 και με τον Τεντ Τέρνερ από τα 1991 ως το 2001. Η σχέση της με τον Ρίτσαρντ Πέρι, με τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ, κράτησε οκτώ χρόνια και τελείωσε τον περασμένο Ιανουάριο. «Απλώς πάντα έβλεπα πως θα μπορούσε να είναι καλύτερα. Αυτό ακούγεται φρικτό. Δεν θα ήθελα να διαγράψω κανέναν τους. Όμως όλοι έμοιαζαν σαν δεκανίκι», καταλήγει. 

Τζέιν Φόντα: Δεν φοβάμαι το θάνατο, ήδη τον φαντάζομαι Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM