Η Πάμελα Άντερσον έστειλε δώρο μια ψεύτικη γούνα στην Κιμ Καρντάσιαν και έχει λόγο που το έκανε

Η Πάμελα Άντερσον έστειλε δώρο μια ψεύτικη γούνα στην Κιμ Καρντάσιαν και έχει λόγο που το έκανε Facebook Twitter
0

Η Πάμελα Άντερσον έστειλε στην Κιμ Καρντάσιαν μια λευκή ψεύτικη γούνα και συνόδευσε το δώρο της με μια επιστολή όπου εξηγεί τους λόγους που το έκανε.

Η πρώην σταρ του Baywatch, που είναι ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων και βίγκαν, φαίνεται πως έχει βαλθεί να πείσει την 36χρονη Κιμ να παρατήσει φέτος μια και καλή τα ρούχα από αληθινό δέρμα και γούνα. Στην προσπάθειά της λοιπόν να καταφέρει την Κιμ να υιοθετήσει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής πάνω στο ζήτημα, η Πάμελα αποφάσισε να της στείλει ένα παλτό από οικολογική γούνα, το οποίο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ειδικά για την Κιμ δια χειρός Only Me. 

Η Πάμελα Άντερσον συνόδευσε το δώρο της και με μια επιστολή, στην οποία ευχήθηκε στην Κιμ και την οικογένειά της ενόψει Χριστουγέννων πριν την συμβουλεύσει πως οι φαν της «θα την θαύμαζαν περισσότερο» αν σταματούσε να φορά αληθινές γούνες. 

Η Πάμελα Άντερσον έστειλε δώρο μια ψεύτικη γούνα στην Κιμ Καρντάσιαν και έχει λόγο που το έκανε Facebook Twitter
Ολόκληρη η οικογένεια Καρντάσιαν έχει (απο)δείξει επανειλημμένα πως αγαπά τις γούνες. Η φωτογραφία εδώ είναι από το σόου του Κάνιε Γουέστ το 2016.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή της έγραψε: «Χαρούμενες γιορτές από τη Γαλλία! Στο πνεύμα των γιορτών, παρακαλώ να δεχθείς αυτό το παλτό από ψεύτικη γούνα μινκ, φτιαγμένο ειδικά για εσένα από τους συνεργάτες μου στο Only Me Eco Fur στη Ρωσία. Καθώς όλοι εξετάζουμε τους στόχους για τη νέα χρονιά, γιατί δεν σκέφτεσαι μήπως έβαζες έναν σημαντικό όπως το να σταματήσεις να φοράς γούνες; Θα έδινες ένα μοδάτο, συμπονετικό παράδειγμα... Επίσης αυτό το φθινόπωρο, η Gucci ανακοίνωσε πως θα σταματήσει να χρησιμοποιεί αληθινές γούνες επειδή είναι "ξεπερασμένες", ακολουθώντας τα βήματα των Giorgio Armani, Ralph Lauren, BCBG Max Azria, Calvin Klein, και άλλων διάσημων brands που έκαναν το ίδιο». Και κατέληξε: «Κιμ, είμαι βέβαιη πως οι νεαροί θαυμαστές σου θα λάτρευαν εσένα και το brand σου ακόμη περισσότερο αν σταματούσες τις γούνες. Ελπίζω εσύ κι η οικογένειά σου να περάσετε υπέροχες διακοπές!». 


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 50χρονη ηθοποιός στέλνει επιστολή προς την Κιμ Καρντάσιαν, αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε κάνει το ίδιο ζητώντας ξανά από την διάσημη σταρ να σταματήσει να φορά δερμάτινα, γούνες, φτερά και σουέντ και να δείξει συμπόνοια απέναντι στα ζώα που θανατώνονται στον βωμό της μόδας. Ωστόσο η Κιμ την είχε αγνοήσει τότε επιδεικτικά. «Πιστεύω πως η Κιμ έχει μεγάλη καρδιά και τεράστια επιρροή... Της έγραψα μια επιστολή για να της μιλήσω για την Εβδομάδα Μόδας. Δεν έχω πάρει απάντηση. Μίλησα και την Μελάνια [Τραμπ], και πολύ κόσμο που είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, στους οποίους ζήτησα να ντύνονται με περισσότερη συμπόνοια επειδή είναι παραδείγματα προς μίμηση», είχε πει τότε η Πάμελα για την κίνησή της. 

mood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ