Αγνοείται 32χρονος στην Κέρκυρα - Στο νησί κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για να συνδράμει στις έρευνες

Αγνοείται 32χρονος στην Κέρκυρα - Στο νησί κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για να συνδράμει στις έρευνες Facebook Twitter
(φώτο αρχείου) ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Νίκος Αρβανιτίδης
0

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό 32χρονου άντρα που αγνοείται από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή των Λιαπάδων, βορειοδυτικά της Κέρκυρας.

Όπως έγινε γνωστό, ο 32χρονος, που φέρεται να πάσχει από προβλήματα υγείας, εξαφανίστηκε, το μεσημέρι, όταν απομακρύνθηκε από τους γονείς του, που είχαν πάει στα κτήματα τους προκειμένου να μαζέψουν ελιές.

Μετά τις απεγνωσμένες προσπάθειες να τον βρουν, οι γονείς του, κάλεσαν άμεσα για βοήθεια.

Από το απόγευμα αστυνομική δύναμη, ισχυρή πυροσβεστική δύναμη δύο ομάδες εθελοντών διασωστών και συγγενείς του 32χρονου, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να τον εντοπίσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι αυτή την ώρα.

Στο νησί αναμένεται σήμερα ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη, με εκπαιδευμένο σκύλο, για να συνδράμει στις έρευνες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ