ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2012 | 02:19

μυτη μυτη

Μεχρι προσφατα μου ειχε περασει βεβαια καποιες φορες απ το μυαλο ,αλλα δεν το χα σκεφτει ποτε σοβαρα να κανω ρινοπλαστικη.Η μυτη μου δεν ειναι κανενα φαινομενο,απ αυτα που βλεπεις και λες παναια μου,αλλα σιγουρα ξεχωριζει.Βασικα δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλη- ουτε και μικρη- εχει αυτη την καμπουρα την κλασσικη,κατι σε λειντι γκαγκα με πιο κυρτο φαντασου. Γενικα το προσωπο μου μου αρεσει μπορω να πω,αλλα την κληρονομια του παππου τη βλεπω ειδικα σε κατι φωτογραφιες με φλας και νιωθω οτι μου χαλαει ολο το προσωπο. Επειδη σαν νοοτροπια δεν ειμαι και Τζο Τογκου δεν εβλεπα με πολυ καλο ματι τις πλαστικες,οχι οτι κριτικαρα βεβαια οποιον κανει αλλα ελεγα οτι δεν θελω να κανω,γιατι και οι φιλοι μου ειναι στην πλειοψηφια τους σε στυλ "αποδεξου τον εαυτο σου,δεν εχει σημασια η γνωμη των αλλων" κτλ. Ομως ο βασικος λογος που ΔΕΝ θα εκανα πλαστικη ειναι ακριβως η γνωμη των αλλων.Οτι δηλαδη οσοι με ηξεραν πριν θα σχολιαζαν αρνητικα οτι εκανα πλαστικη κτλ κτλ.Κατα τα αλλα μπορει οι κοντινοι φιλοι μου να τη βρισκουν "χαριτωμενη ",αλλα εμενα μου μειωνει την αυτοπεποιθηση,γιατι νιωθω ωραια μονο ανφας και σαν εβραιος τραπεζιτης στο προφιλ.(νο οφενς) Ειμαι κοπελα επισης πολυ σημαντικο αυτο.Πιο παλια το θεωρουσα κατι εξτριμ,αλλα τωρα που το ψαχνω βλεπω οτι πολυς κοσμος εχει κανει,οποτε δεν ειναι τοσο ταμπου οσο νομιζα.Εσεις τι πιστευετε?Θα ειχατε αρνητικη γνωμη για καποιον πχ.συναδερφο η συμφοιτητη (με μη τραγικο προβλημα)αν εκανε κατι τετοιο? Αν ναι,δεν ειναι αδικο αυτο?Γιατι ειναι θεμιτο και κοινωνικα αποδεκτο να αλλαζεις τα ρουχα και τα μαλλια,ακομα και τα δοντια σου αλλα εισαι "πλαστικος" αν επεμβεις στα στραβα γονιδια που κληρονομησες για τη μυτη σου?
2
 
 
 
 
σχόλια
και το αντίθετο συμβαίνει... Εχω συγγενή που είναι γεννημένο με την πιο άψογη μύτη τού πλανήτη, όλοι το έλεγαν, όλοι μάτια είχαν..Και ... Έχει την ιδέα ότι είναι πανάσχημη...Αρα όντως είναι ψυχολογικό. Και το συγκεκριμένο άτομο, όταν το λέει, εκείνη την ώρα, ρεεε, λες και σε υποβάλλει κι εσένα, και μοιάζει η πιο όμορφη μύτη ασχημούτσικη. Ρε, τί <<θαύματα >>ψυχής ειν' αυτά ρε.
Να κάνεις ότι σου αρέσει! Γιατί να σε κατακρίνει κάποιος για μια ρινοπλαστική; Εφόσον εσύ θα νιώθεις καλύτερα, να το κάνεις! Μόνο, να πας σε κάποιον καλό πλαστικό να μην έχεις μετά προβλήματα.
Scroll to top icon