Η πιο ζεστή χριστουγεννιάτικη ιστορία από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η πιο ζεστή χριστουγεννιάτικη ιστορία από την ΑΒ Βασιλόπουλος Facebook Twitter
0

Η μαγεία των Χριστουγέννων έχει ήδη γεμίσει τους δρόμους με πολύχρωμα φώτα και γιορτινούς ήχους. Η αγάπη αποτυπώνεται σε κάθε εικόνα και η δύναμή της κάνει όλα τα όνειρα να μοιάζει εφικτό ότι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και σηματοδοτούν την είσοδο μιας νέας χρονιάς, μιας νέας σελίδας στο κεφάλαιο της ζωής για όλους.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος και φέτος φέρνει στο προσκήνιο αυτή την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, μέσα από τρεις δράσεις συνεισφοράς για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ώστε να «πολλαπλασιάσει τις όμορφες στιγμές για όλους». Η ΑΒ Βασιλόπουλος, κάνοντας πράξη τις αξίες της που αποτελούν οδηγό για τους ανθρώπους της, στέκεται δίπλα σε όλους εκείνους που έχουν ανάγκη. 

Για μία ακόμα χρονιά, λοιπόν, η ΑΒ προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό γεύμα χιλιάδων οικογενειών σε όλη την Ελλάδα που αντιμετωπίζουν ελλείψεις, βάζοντας μια πινελιά αισιοδοξίας, με ένα όμορφο γιορτινό τραπέζι. Παράλληλα, φέρνει στα ράφια της ένα γιορτινό παραμύθι για καλό σκοπό, διαθέτοντας το ποσό από την πώλησή τους σε ιδρύματα για παιδιά ανά της Ελλάδα και κρύβει τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα σε ένα κουτί, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους να κάνουν ένα ξεχωριστό δώρο σε ανθρώπους που έχουν προβλήματα σίτισης. Το «κουτί αγάπης» περιέχει απαραίτητα είδη διατροφής για κάθε νοικοκυριό και προσφέρεται σε  όμορφη συσκευασία δώρου. Διαθέτοντας 4,5 ευρώ, για την αγορά του συμβάλλουμε στην άμβλυνση των προβλημάτων με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι πολλοί συνάνθρωποί μας.

Όλα τα μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας, που αντανακλούν την ευαισθησία της εταιρείας, γράφονται στις σελίδες μιας ξεχωριστής αφήγησης, στο «ΑΒητάρι της αγάπης» της ΑΒ Βασιλόπουλος, το οποίο «ντύνεται» γιορτινά και γεμίζει με αγάπη, ολοένα και περισσότερους συνανθρώπους μας, όλο το χρόνο.

Γιατί είναι μαγικό να προσφέρεις αγάπη!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ