Η Cher ετοιμάζεται για εμφάνιση έκπληξη σε ένα απ' τα μεγαλύτερα LGBTQ φεστιβάλ του πλανήτη

Η Cher ετοιμάζεται για εμφάνιση έκπληξη σε ένα απ' τα μεγαλύτερα LGBTQ φεστιβάλ του πλανήτη Facebook Twitter
0

Οι φήμες ότι ο Cher θα εμφανιστεί στο Σίδνεϊ για την παρέλαση Mardi Gras το 2018 μοιάζουν να επιβεβαιώνονται απ' όλες τις πλευρές.

Σύμφωνα με το Sydney Morning Herald, η θρυλική τραγουδίστρια θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για την 40ή επέτειο της μεγάλης παρέλασης της LGBT κοινότητας.


Η Cher αναμένεται να τραγουδήσει στην διάσημη εκδήλωση λίγες μόλις εβδομάδες μετά τους πρώτους γάμους ομοφυλοφίλων της χώρας.

Την περασμένη εβδομάδα, το ραδιοφωνικό δίκτυο της Αυστραλίας φάνηκε να σπάει ένα εμπάργκο δημοσιεύοντας πρώτο την πληροφορία ότι η Cher έχει ήδη κλείσει για το Mardi Gras. 

Ο Brandon Bear, αντιπρόεδρος του Sydney Mardi Gras, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την είδηση λέγοντας απλά ότι «δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση» και ζήτησε υπομονή.

Αλλά η Cher, που είναι γνωστή για τη δραστηριότητά της στα social media έγραψε στο Twitter: «Πού πηγαίνω τον Μάρτιο ;!»...

Και φυσικά όλοι οι φανς της τραγουδίστριας που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα gay icons ξετρελάθηκαν με τα νέα.

Ο 40ος εορτασμός θα περιλαμβάνει φέτος και την διάσημη Όπερα του Σίδνεϊ η οποία θα φωταγωγηθεί για πρώτη φορά σε χρώματα ουράνιου τόξου.

Το Σίδνεϊ θα φιλοξενήσει επί  17 ημέρες πληθώρα παραστάσεων, εκθέσεων, πάρτι και εκδηλώσεων στο πλαίσιο του παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ που θα διαρκέσει από  τις 16 Φεβρουαρίου 2018 έως τις 4 Μαρτίου 2018.

Η παρέλαση της 40ης επετείου φαίνεται πως θα είναι εξίσου θεαματική καθώς θα συμμετάσχουν περισσότεροι χορευτές από κάθε άλλη χρονιά και το πάρτι που θα ακολουθήσει θα είναι πολλά υποσχόμενο- ειδικά αν από τα μεγάφωνα ακουστεί η Cher να ερμηνεύει τους στίχους «Do you believe in life after love?...».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά
LIFO NEWSROOM
Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

Πολιτισμός / Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

«Η ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης προστατεύεται συνταγματικά από το άρθρο 16» αναφέρουν, κατηγορώντας ευθέως την Πινακοθήκη και το υπουργείο Πολιτισμού για αδράνεια και προσβολή της συνταγματικής τάξης
THE LIFO TEAM
Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού

Πολιτισμός / «Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού»: Το πολυβραβευμένο θεατρικό έργο ανεβαίνει το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Θεωρήθηκε «επαναστατικό» σαν έργο, καθώς ανέτρεψε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις γύρω από τα άτομα με κώφωση, φέρνοντας στην επιφάνεια τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων.
LIFO NEWSROOM
Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Πολιτισμός / Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου δηλώνει τον έντονο προβληματισμό της για την πρόσφατη άρνηση έκδοσης άδειας γυρισμάτων στην Ακρόπολη για την ταινία Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου
LIFO NEWSROOM
Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

To κατασκοπικό θρίλερ «The Amateur» και το ντοκιμαντέρ για τον δημοφιλή ράπερ βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της εβδομαδιαίας κινηματογραφικής σοδειάς, η οποία αυτή τη φορά διαθέτει και κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: 70 χρόνια, 103 εκδηλώσεις με Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Σε αυτήν την επετειακή χρονιά του φεστιβάλ, εκτός από ένα πλούσιο πρόγραμμα, θα δούμε νέες και σημαντικές συμπράξεις -όσα έρχονται στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πειραιώς 260 και τον Λυκαβηττό.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ