Γιατί όλοι αύριο περιμένουν την Μαράια Κάρεϊ «στη γωνία»

Γιατί όλοι αύριο περιμένουν την Μαράια Κάρεϊ «στη γωνία» Facebook Twitter
0

Η Mariah Carey είναι έτοιμη να πάρει την εκδίκησή της μετά το περσινό φιάσκο που πέρασε στην ιστορία ως η χειρότερη εμφάνισή της.

Η καταστροφική περφόρμανς της την παραμονή της περσινής Πρωτοχρονιάς στην Times Square προκάλεσε χιλιάδες δημοσιεύματα, απείρως περισσότερα χλευαστικά μηνύματα στα social media και μια μεγάλη διαμάχη μεταξύ των διοργανωτών και της τραγουδίστριας.

Το playback, o συγχρονισμός με τους χορευτές, η στάση της τραγουδίστριας όταν κατάλαβε πως όλα είχαν αρχίσει να πηγαίνουν πολύ λάθος, έφεραν τίτλους όπως «Ο Πρωτοχρονιάτικος εφιάλτης της Μariah Carey».

Ιδού το βίντεο με την περσινή χάλια-εμφάνιση:

 

Και ενώ κανείς θα περίμενε πως κανείς δεν θα ήθελε μια ακόμη καλλιτεχνική τραγωδία, και οι δύο πλευρές φαίνεται πως ρισκάρουν μια ακόμη Πρωτοχρονιά με την ερμηνεύτρια του «Αll i want for Christmas».

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε λοιπόν ότι σκοπεύει να επιστρέψει στην Times Square της Νέας Υόρκης για να τραγουδήσει και πάλι μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους και εκατομμύρια τηλεθεατές.

«Όλοι μας συμφωνούμε ότι πέρυσι τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχαμε σχεδιάσει» παραδέχθηκε η Carey σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε από κοινού με την εταιρεία του παραγωγού Dick Clark, που είχε αναλάβει τη διοργάνωση της εκδήλωσης.


Ωστόσο πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς προχωράμε μπροστά και θα προσφέρουμε μια απίστευτη βραδιά μουσικής και διασκέδασης».

Kαι αυτό ήταν αρκετό ώστε τα ταμπλόιντς να ακονίζουν ήδη τα μαχαίρια τους για το πρωινό της 1ης Ιανουαρίου.

Ο Ryan Seacrest, ο παρουσιαστής της βραδιάς είναι όμως πολύ αισιόδοξος και υποστηρικτικός. Δηλώνει ότι το αστέρι θα προσπαθήσει να διαγράψει από το μυαλό των φανς της την φετινή παράσταση και τονίζει πως της αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Εν τω μεταξύ, η TMZ αναφέρει ότι η Mariah Carey σχεδιάζει να δώσει ένα μοναδικό σόου που θα κάνει όντως τους πάντες να ξεχάσουν για πάντα το περσινό φιάσκο.

Για την ώρα δεν έχει διαρρεύσει καμιά πληροφορία για το θέαμα, αλλά εκτιμάται πως η τηλεθέαση θα χτυπήσει ρεκόρ γιατί κανείς δεν θέλει να χάσει μια πιθανή κακοτοπιά που θα γίνει και πάλι το πρώτο viral της χρονιάς.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Η μεγάλη ερωτική ιστορία της Μάργκαρετ Μίτσελ ζωντανεύει επί σκηνής με φόντο τον αμερικανικό εμφύλιο - Από 25 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Τη θέση του στο έργο αναλαμβάνει ο ηθοποιός Μιχάλης Πητίδης - Η παράσταση «Τα Σκυλιά», που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2024, επιστρέφει από την Παρασκευή 25 Απριλίου για δέκα παραστάσεις στο Θέατρο Κιβωτός
LIFO NEWSROOM
Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα πάντα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα panda από αύριο στους κινηματογράφους

Το κινηματογραφικό πρόγραμμα της (Μεγάλης) εβδομάδας απαρτίζεται από τρεις ταινίες, από τις οποίες ξεχωρίζει το μεγάλο, πρωτότυπο στοίχημα του Ράιαν Κούγκλερ με τίτλο «Sinners».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Πολιτισμός / UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Η UNESCO επισημαίνει ότι η ελληνική υπήρξε η πρώτη lingua franca της Μεσογείου κατά την Ελληνιστική περίοδο, γλώσσα των Ευαγγελίων, των πρώτων επιστημονικών εγχειριδίων και των κειμένων που γέννησαν την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

Πολιτισμός / Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

«Δεν γίνεται κάθε φορά να βάζουμε μια ταυτότητα στην Ακρόπολη ανάλογα με το τι θέλουμε» ξεκαθάρισε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά
LIFO NEWSROOM