Πανικός από σύγκρουση δύο αεροσκαφών στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τορόντο

Πανικός από σύγκρουση δύο αεροσκαφών στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Τορόντο Facebook Twitter
0

Πανικός προκλήθηκε χθες στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο, όταν ένα αεροπλάνο που απομακρυνόταν με ρυμούλκηση από μια πύλη συγκρούστηκε με ένα τζετ που είχε προσγειωθεί, προκαλώντας πυρκαγιά.

Δεκάδες επιβάτες εκκένωσαν χθες τα αεροσκάφη ενώ σε βίντεο που δημοσιεύτηκαν διακρίνεται η φωτιά που ξέσπασε και το πώς ο πυκνός καπνός άρχισε να βγαίνει από τμήμα του ενός αεροσκάφους,

Η σύγκρουση των δύο αεροσκαφών των εταιρειών Sunwing Airlines και Westjet Airlines προκάλεσε πυρκαγιά, την οποία κατέσβησαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, μετέδωσε το καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο CP24, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες.

Όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς, πρόσθεσαν.

Η διοίκηση του αεροδρομίου με ανάρτησή της στο Twitter τόνισε ότι συνεργεία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εστάλησαν στον τερματικό σταθμό 3 για ένα «περιστατικό που σχετιζόταν με δύο αεροσκάφη», τονίζοντας ότι όλοι επιβάτες απομακρύνθηκαν.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ