Τραγωδία: 34χρονη πέθανε στη γέννα - Μήνυση κατά του γυναικολόγου

Τραγωδία: 34χρονη πέθανε στη γέννα - Μήνυση κατά του γυναικολόγου Facebook Twitter
0

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η γέννα μιας 34χρονης από την Λιβαδειά στην Αθήνα καθώς πέθανε λόγω επιπλοκών. 

Η άτυχη γυναίκα ήταν σύζυγος του μέλους της ΝΟΔΕ Βοιωτίας, του κ. Γ. Παπασπύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη έφυγε από την Λιβαδειά και εισήχθη για να γεννήσει σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών και ενώ έφερε στη ζωή κανονικά το αγοράκι της, βάρους τεσσάρων κιλών, κάποιες επιπλοκές από την καισαρική τομή της έφεραν ακατάσχετη αιμορραγία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα της Λιβαδειάς, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας είχε στα χέρια της στοιχεία, με τα οποία μπορεί να κινηθεί νομικά κατά του γυναικολόγου.

Έτσι το βράδυ της Πέμπτης κατέθεσε μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Λιβαδειάς, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, με ενεργοποίηση του αυτοφώρου για τη σύλληψη του γιατρού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δίκη για το Μάτι και η πολιτική συγκάλυψη που παραμένει άθικτη

LiFO politics / Η Δίκη για το Μάτι και η πολιτική συγκάλυψη που παραμένει άθικτη

Η ακτιβίστρια και συγγραφέας Μαρίνα Καρύδα μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις πτυχές που δεν αναδείχθηκαν στο δημόσιο διάλογο και για όσα δεν ειπώθηκαν ποτέ ανοιχτά: τους εμπλεκόμενους που απαλλάχθηκαν χωρίς να δικαστούν, τα πολιτικά πρόσωπα που δεν λογοδότησαν ποτέ, παρά τα στοιχεία που υπήρχαν, και την απογοήτευση των συγγενών των θυμάτων.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ