Το κυνήγι τον χτύπησε κατακέφαλα - Άντρας έπεσε αναίσθητος όταν νεκρή χήνα έπεσε από τον ουρανό

Το κυνήγι τον χτύπησε κατακέφαλα - Άντρας έπεσε αναίσθητος όταν νεκρή χήνα έπεσε από τον ουρανό Facebook Twitter
EPA/RONALD WITTEK
0

Ένας κυνηγός έπεσε αναίσθητος όταν μια χήνα που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε, έπεσε από τον ουρανό στο Μέριλαντ.

Ο Ρόμπερτ Μέιλχαμερ, 51 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά καθώς το πτηνό έπεφτε στο έδαφος, αφού πυροβολήθηκε από μια ομάδα κυνηγών.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βαλτιμόρης, μετά από τραυματισμούς στο κεφάλι και το πρόσωπό του.

«Αυτά τα πουλιά ζυγίζουν από 5 μέχρι πιθανόν 8 κιλά, ενώ μπορούν να έχουν άνοιγμα φτερών μέχρι και 2 περίπου μέτρα» ανέφερε στα τοπικά μέσα η Κάντι Τόμσον από την αστυνομία φυσικών πόρων του Μέριλαντ.

«Έτσι, όταν πετούν στα 30 μέτρα ύψος στον αέρα, εάν πέσουν και σε χτυπήσουν στο κεφάλι, μπορούν να προκαλέσουν πολύ σοβαρή ζημιά».

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο κ. Μέιλχαμερ κυνηγούσε ο ίδιος τη χήνα την ώρα του ατυχήματος.

Η αστυνομία του Μέριλαντ είπε ότι το συμβάν έγινε κοντά στον ποταμό Μάιλς, όπου μία ομάδα ανθρώπων νοίκιασαν τη γη για να κυνηγήσουν χήνες.

«Δε συμβαίνει συχνά, όμως είσαι κυνηγός, συγκεντρώνεσαι στο θήραμα και δεν βλέπεις κάτι μέχρι να είναι πολύ αργά» ανέφερε η κα Τόμσον.

Ο άντρας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Με πληροφορίες από Washington Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM