«Ύποπτο δέμα» ερευνούν αστυνομικοί στο κτίριο του βρετανικού κοινοβουλίου

«Ύποπτο δέμα» ερευνούν αστυνομικοί στο κτίριο του βρετανικού κοινοβουλίου Facebook Twitter
0

Οι βρετανικές αστυνομικές αρχές ερευνούν ένα «επεισόδιο» στο κτίριο του βρετανικού κοινοβουλίου, με τα μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για ένα «ύποπτο δέμα».

Ένας εκπρόσωπος της Βουλής των Κοινοτήτων είπε ότι «η αστυνομία ερευνά αυτή τη στιγμή ένα επεισόδιο στον χώρο του κοινοβουλίου», χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Το κοινοβούλιο αυτές τις ημέρες έχει διακόψει τις εργασίες του.

Το πρακτορείο Press Association μετέδωσε ότι το εν λόγω επεισόδιο αφορά ένα ύποπτο δέμα. Ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters που βρίσκεται στο κοινοβούλιο είπε ότι δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι έχει σημάνει συναγερμός για την ασφάλεια του κτιρίου.

Η αστυνομία έχει εντείνει τα μέτρα ασφαλείας στο κοινοβούλιο μετά την επίθεση που σημειώθηκε πέρσι, όταν ένας άνδρας παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε πέντε πεζούς στη Γέφυρα του Ουεστμίνστερ και στη συνέχεια τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι έναν αστυνομικό φρουρό του κτιρίου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Παραιτήθηκε η υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης λόγω περικοπών του προϋπολογισμού για διεθνή βοήθεια

Διεθνή / Βρετανία: Παραιτήθηκε η υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης λόγω περικοπών του προϋπολογισμού για διεθνή βοήθεια

«Αυτές οι περικοπές θα στερήσουν από απελπισμένους ανθρώπους την πρόσβαση σε τρόφιμα και ιατρικοφαρμακευτική περίθαλψη» τόνισε στην επιστολή που απέστειλε Ανελίζ Ντοντς στον Κιρ Στάρμερ
LIFO NEWSROOM
«Δεν έχω οξυγόνο»: Διαδηλώσεις σε δεκάδες πόλεις του πλανήτη για την τραγωδία των Τεμπών

Διεθνή / «Δεν έχω οξυγόνο»: Διαδηλώσεις σε δεκάδες πόλεις του πλανήτη για την τραγωδία των Τεμπών

Από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Βραζιλία και από το Τόκιο μέχρι την Αυστραλία, οι απανταχού Έλληνες και μη, ζητούν δικαιοσύνη για τους 57 νεκρούς της σιδηροδρομικής τραγωδίας
LIFO NEWSROOM