Έρευνες για «ύποπτη ουσία» στο βρετανικό κοινοβούλιο - Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Έρευνες για «ύποπτη ουσία» στο βρετανικό κοινοβούλιο - Δύο άτομα στο νοσοκομείο Facebook Twitter
0

Η βρετανική αστυνομία ερευνά ένα ύποπτο δέμα που εντοπίστηκε στο βρετανικό κοινοβούλιο, ενώ ανακοινώθηκε πως δύο άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

«Ειδικοί ερευνητές είναι παρόντες και εξετάζουν το δέμα» επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η αστυνομία. «Η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου έσπευσε και δύο άνθρωποι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους».

Νωρίτερα, μία εκπρόσωπος του κοινοβουλίου έκανε λόγο για μία πιθανώς ύποπτη ουσία στον χώρο του βρετανικού κοινοβουλίου, προσθέτοντας ότι η περιοχή έχει αποκλειστεί όμως δεν έχει γίνει εκκένωση.

«Έχουμε ενημερωθεί για μια κατάσταση που αφορά μια ύποπτη ουσία, την οποία ερευνά η Μητροπολιτική Αστυνομία», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος. «Δεν υπάρχει εκκένωση αλλά ο εν λόγω χώρος έχει αποκλειστεί», πρόσθεσε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Διεθνή / Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Ζούκερμπεργκ είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 78 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον από τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
LIFO NEWSROOM