Ο Jay-Z εξομολογείται ότι έκλαψε όταν η μητέρα του τού αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη

Ο Jay-Z εξομολογείται ότι έκλαψε όταν η μητέρα του τού αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη Facebook Twitter
EPA/JUSTIN LANE
0

Ο Jay-Z αποκάλυψε ότι η μαμά του είναι ομοφυλόφιλη και μίλησε για τη στιγμή που αποφάσισε να το μοιραστεί με τον κόσμο, στην εκπομπή του David Letterman «My Next Guest Needs No Introduction».

Ο ράπερ εξομολογήθηκε ότι έκλαψε από ανακούφιση και χαρά ταν η μητέρα του του έκανε την αποκάλυψη.

«Ήμουν τόσο ευτυχισμένος γι'αυτήν, ήταν επιτέλους ελεύθερη» είπε ο Jay-Z στον Ντέιβιντ Λέτερμαν.

Ο ράπερ έγραψε τραγούδι γι' αυτή τη στιγμή, το «Smile», στο τελευταίο του άλμπουμ «4:44», στο οποίο λέει ότι είναι ευτυχισμένος που η μητέρα του βρήκε ξανά την αγάπη. Εξομολογήθηκε επίσης ότι όταν του το είπε έκλαψε.

Ο Jay-Z εξομολογείται ότι έκλαψε όταν η μητέρα του τού αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη Facebook Twitter

«Φαντάσου να έχεις ζήσει τη ζωή σου για κάποιον άλλο. Και να νομίζεις ότι προστατεύεις τα παιδιά σου» είπε ο Jay-Z στον Λέτερμαν.

«Για την μητέρα μου να ζει ως κάποια που δεν ήταν και να κρύβεται για να προστατεύσει εμάς, επειδή δεν ήθελε να μας ντροπιάσει, για τόσο καιρό» είπε.

«Και να κάθεται μπροστά μου και να μου λέει ότι πιστεύει ότι αγαπάει κάποια. Τότε, έκλαψα. Είναι μια πραγματική ιστορία. Έκλαψα γιατί ήμουν πολύ ευτυχισμένος για εκείνη επειδή ήταν ελεύθερη» εξομολογείται.

 

Ο Jay-Z είπε ότι το ήξερε για πολύ καιρό, όμως μίλησε στη μητέρα του γι αυτό, μόλις πριν από οκτώ μήνες, όταν ηχογραφούσε το άλμπουμ.

«Το ήξερα. Όμως ήταν η πρώτη φορά που κάναμε αυτή τη συζήτηση», ανέφερε.

«Και ήταν η πρώτη φορά που την άκουσα να λέει ότι αγαπάει τη σύντροφό της. Δεν είπε "είμαι ερωτευμένη", απλά "νιώθω σαν να αγαπώ κάποια" και εγώ απλά έκλαψα», είπε.

««Δεν πιστεύω καν στο να κλαίει κάποιος γιατί είναι ευτυχισμένος. Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό. Τι είναι αυτό;» είπε συγκινημένος ο Jay-Z.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

Πολιτισμός / Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

«Η ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης προστατεύεται συνταγματικά από το άρθρο 16» αναφέρουν, κατηγορώντας ευθέως την Πινακοθήκη και το υπουργείο Πολιτισμού για αδράνεια και προσβολή της συνταγματικής τάξης
THE LIFO TEAM
Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού

Πολιτισμός / «Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού»: Το πολυβραβευμένο θεατρικό έργο ανεβαίνει το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Θεωρήθηκε «επαναστατικό» σαν έργο, καθώς ανέτρεψε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις γύρω από τα άτομα με κώφωση, φέρνοντας στην επιφάνεια τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων.
LIFO NEWSROOM
Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Πολιτισμός / Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου εναντίον ΚΑΣ για την απόρριψη Λάνθιμου

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου δηλώνει τον έντονο προβληματισμό της για την πρόσφατη άρνηση έκδοσης άδειας γυρισμάτων στην Ακρόπολη για την ταινία Bugonia του Γιώργου Λάνθιμου
LIFO NEWSROOM
Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Ράμι Μάλεκ, ο Βloody Hawk και η Ιζαμπέλ Ιπέρ από αύριο στους κινηματογράφους

To κατασκοπικό θρίλερ «The Amateur» και το ντοκιμαντέρ για τον δημοφιλή ράπερ βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή της εβδομαδιαίας κινηματογραφικής σοδειάς, η οποία αυτή τη φορά διαθέτει και κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: 70 χρόνια, 103 εκδηλώσεις με Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Μνουσκίν, Κέντριτζ, Τρίφονοφ και φωνές νέων δημιουργών

Σε αυτήν την επετειακή χρονιά του φεστιβάλ, εκτός από ένα πλούσιο πρόγραμμα, θα δούμε νέες και σημαντικές συμπράξεις -όσα έρχονται στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Πειραιώς 260 και τον Λυκαβηττό.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ