Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε τον πρωτότυπο τρόπο που της έγινε η πρόταση γάμου

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε τον πρωτότυπο τρόπο που της έγινε η πρόταση γάμου Facebook Twitter
0

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον και μίλησε για τον ξαφνικό γάμο της με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ αλλά και τον πρωτότυπο τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου. 

Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε πως ο ηθοποιός/παραγωγός και νυν σύζυγός της έκανε την πρόταση γάμου χρησιμοποιώντας τον συνδετήρα από την απόδειξη, στο εστιατόριο όπου έτρωγαν, τον οποίο και έκανε να μοιάζει με δαχτυλίδι. 

«Μου έκανε πρόταση γάμου στο Minetta Tavern και δεν είχε δαχτυλίδι οπότε του απάντησα "Μπα...". Και μετά πήρε τον συνδετήρα από την απόδειξη και μου έφτιαξε ένα δαχτυλίδι, κάτι που για να είμαι ειλικρινής βρήκα πολύ ρομαντικό», είπε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι. 

Ο γάμος της Emrata, όπως είναι γνωστή στα social media, πριν από έξι εβδομάδες προκάλεσε μεγάλη έκπληξη καθώς κανείς δεν γνώριζε ως τότε για τη σχέση του ζευγαριού. 

2.23.18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις


Αν και δεν εξήγησε πολλά σχετικά με το πόσο καιρό γνωρίζονται, παραδέχθηκε πως ο γάμος στο Δημαρχείο δεν ήταν ακριβώς αυτό που πάντα ονειρευόταν. «Βασικά δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω, οπότε μάλλον γι' αυτό ήταν τόσο μη παραδοσιακός. Φόρεσα ένα μουσταρδί κοστούμι και μαύρο καπέλο, όλα στο πλαίσιο του σχεδίου να μην με αναγνωρίσουν. Βασικά δεν έγινε ακριβώς όπως το είχα φανταστεί», είπε το μοντέλο. 

Πλέον το δαχτυλίδι από συνδετήρα έχει αντικατασταθεί από βέρες, τις οποίες έφτιαξε κατόπιν παραγγελίας ο σύζυγός της. «Πήγαμε στην Chinatown και αγόρασε ένα μικρό κομμάτι χρυσού και μου λέει, "Θα το λιώσουμε και θα φτιάξουμε τις βέρες". Εγώ του απάντησα, "Δεν μας βλέπω να καταφέρνουμε να λιώσουμε τον χρυσό, μου φαίνεται λίγο δύσκολο". Αλλά μετά με πήγε σε ένα άλλο μαγαζί- όλα αυτά την νύχτα πριν το γάμο μας. Εκεί ένας πολύ καλός κύριος, μας είπε πως ήξερε τι να κάνει. Οπότε τις έφτιαξε εκείνος. Υποτίθεται πως θα ήταν προσωρινές αλλά τώρα έχω δεθεί μαζί τους και δεν θέλω να τη βγάλω. Νιώθω πως έτσι που τις φτιάξαμε μόνοι μας, δεν θα μπορούσε να είναι πιο συναισθηματικό όλο αυτό», κατέληξε η Έμιλι. 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ