Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε τον πρωτότυπο τρόπο που της έγινε η πρόταση γάμου

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε τον πρωτότυπο τρόπο που της έγινε η πρόταση γάμου Facebook Twitter
0

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον και μίλησε για τον ξαφνικό γάμο της με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ αλλά και τον πρωτότυπο τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου. 

Το διάσημο μοντέλο αποκάλυψε πως ο ηθοποιός/παραγωγός και νυν σύζυγός της έκανε την πρόταση γάμου χρησιμοποιώντας τον συνδετήρα από την απόδειξη, στο εστιατόριο όπου έτρωγαν, τον οποίο και έκανε να μοιάζει με δαχτυλίδι. 

«Μου έκανε πρόταση γάμου στο Minetta Tavern και δεν είχε δαχτυλίδι οπότε του απάντησα "Μπα...". Και μετά πήρε τον συνδετήρα από την απόδειξη και μου έφτιαξε ένα δαχτυλίδι, κάτι που για να είμαι ειλικρινής βρήκα πολύ ρομαντικό», είπε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι. 

Ο γάμος της Emrata, όπως είναι γνωστή στα social media, πριν από έξι εβδομάδες προκάλεσε μεγάλη έκπληξη καθώς κανείς δεν γνώριζε ως τότε για τη σχέση του ζευγαριού. 

2.23.18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις


Αν και δεν εξήγησε πολλά σχετικά με το πόσο καιρό γνωρίζονται, παραδέχθηκε πως ο γάμος στο Δημαρχείο δεν ήταν ακριβώς αυτό που πάντα ονειρευόταν. «Βασικά δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω, οπότε μάλλον γι' αυτό ήταν τόσο μη παραδοσιακός. Φόρεσα ένα μουσταρδί κοστούμι και μαύρο καπέλο, όλα στο πλαίσιο του σχεδίου να μην με αναγνωρίσουν. Βασικά δεν έγινε ακριβώς όπως το είχα φανταστεί», είπε το μοντέλο. 

Πλέον το δαχτυλίδι από συνδετήρα έχει αντικατασταθεί από βέρες, τις οποίες έφτιαξε κατόπιν παραγγελίας ο σύζυγός της. «Πήγαμε στην Chinatown και αγόρασε ένα μικρό κομμάτι χρυσού και μου λέει, "Θα το λιώσουμε και θα φτιάξουμε τις βέρες". Εγώ του απάντησα, "Δεν μας βλέπω να καταφέρνουμε να λιώσουμε τον χρυσό, μου φαίνεται λίγο δύσκολο". Αλλά μετά με πήγε σε ένα άλλο μαγαζί- όλα αυτά την νύχτα πριν το γάμο μας. Εκεί ένας πολύ καλός κύριος, μας είπε πως ήξερε τι να κάνει. Οπότε τις έφτιαξε εκείνος. Υποτίθεται πως θα ήταν προσωρινές αλλά τώρα έχω δεθεί μαζί τους και δεν θέλω να τη βγάλω. Νιώθω πως έτσι που τις φτιάξαμε μόνοι μας, δεν θα μπορούσε να είναι πιο συναισθηματικό όλο αυτό», κατέληξε η Έμιλι. 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πες το με τ’ όνομά του: Γυναικοκτονία» – Ο Παντελής Κυραμαργιός για την έμφυλη βία και τα «Μαύρα Ρούχα»

Πολιτισμός / «Πες το με τ’ όνομά του: Γυναικοκτονία» – Ο Παντελής Κυραμαργιός για την έμφυλη βία και τα «Μαύρα Ρούχα»

Ο Παντελής Κυραμαργιός, μέσω του τραγουδιού «Τα Μαύρα Ρούχα», ευαισθητοποιεί για την έμφυλη βία, τονίζοντας τη μνήμη, τη συλλογική δράση και τη δύναμη της μουσικής ως όχημα αλλαγής
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τρεις ξεχωριστές queer ταινίες στο 13ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τρεις ξεχωριστές queer ταινίες στο 13ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου

Το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας, που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 18 Δεκεμβρίου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας, περιλαμβάνει τρεις ταινίες από διαφορετικές χώρες που εξερευνούν queer θεματικές.
LIFO NEWSROOM
Το «γυναικείο ιδεώδες»: Πώς ένα γυμνό του Ραφαήλ αποκαλύπτει τον ρόλο της γυναίκας στην Αναγέννηση

Πολιτισμός / Γιατί στην Αναγέννηση ζωγράφιζαν κυρίως το γυμνό ανδρικό σώμα και πώς ο Ραφαήλ άλλαξε τα πάντα

Μία νέα έκθεση, με έργα του Ραφαήλ και του Λεονάρντο Ντα Βίντσι μεταξύ άλλων, εξερευνά τις ιδέες της Αναγέννησης για το γυμνό σώμα, τη σεμνότητα, την ντροπή, αλλά και τα κοινωνικά πρότυπα για τα δύο φύλα
LIFO NEWSROOM
ΛΕΞ: Έβγαλε το νέο άλμπουμ και αποθεώθηκε - «Παπαλουκάς, Διαμαντίδης και Σπανούλης μαζί» γράφουν

Πολιτισμός / ΛΕΞ: Έβγαλε νέο άλμπουμ και αποθεώθηκε - «Παπαλουκάς, Διαμαντίδης και Σπανούλης μαζί» γράφουν

Τα χρόνια έχουν περάσει, οι καιροί έχουν αλλάξει και ο καλλιτέχνης της ραπ σκηνής με τα γεμάτα γήπεδα «σα να παίρνουμε πρωτάθλημα» φροντίζει να εξελίσσεται και να μην μένει στα παλιά
LIFO NEWSROOM
Μικρά Ασία: Αποκρυπτογραφήθηκε αρχαία φρυγική επιγραφή - Τα ελληνικά γράμματα και το «μήνυμά» της

Πολιτισμός / Μικρά Ασία: Αποκρυπτογραφήθηκε αρχαία φρυγική επιγραφή - Τα ελληνικά γράμματα και το «μήνυμά» της

Το μνημείο Ασλάν Καγιά (Βράχος του Λέοντος), ένα μνημείο 2.600 ετών που παρουσιάζει μορφές σφίγγας και μια εικόνα θηλυκής θεότητας που πλαισιώνεται από λιοντάρια
LIFO NEWSROOM