Το μήνυμα του Τραμπ για την Μελάνια και το πρώτο επισκεπτήριο στο νοσοκομείο

Το μήνυμα του Τραμπ για την Μελάνια και το πρώτο επισκεπτήριο στο νοσοκομείο Facebook Twitter
0

Η Μελάνια Τραμπ, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. «πηγαίνει πολύ καλά» και θα βγει από το νοσοκομείο «σε 2 ή 3 ημέρες», έγραψε σήμερα στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μία ημέρα μετά τη χειρουργική επέμβαση της συζύγου του.

Χθες το πρωί, η Μελάνια Τραμπ υποβλήθηκ σε επέμβαση για ένα «ήπιο» πρόβλημα στα νεφρά. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed στη Βηθεσδά (Μέριλαντ), στα περίχωρα της Ουάσιγκτον όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, που ανέφερε αρχικά πως θα παραμείνει υπό νοσηλεία ολόκληρη την εβδομάδα.

«Η επέμβαση ήταν επιτυχής και δεν παρουσιάστηκαν επιπλοκές», τόνισε η εκπρόσωπος της συζύγου του Αμερικανού προέδρου Στέφανι Γκρίσαμ με ανακοίνωσή της.

«Η σπουδαία Πρώτη Κυρία πάει πολύ καλά. Θα πάρει εξιτήριο σε 2 ή 3 ημέρες. Σας ευχαριστώ για την τόσο μεγάλη αγάπη και στήριξη!» ήταν το tweet του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επισκέφθηκε χθες το απόγευμα τη σύζυγό του στο νοσοκομείο κι έστειλε το μήνυμα στο Twitter ότι η επέμβαση «στέφθηκε με επιτυχία».

O Τραμπ καταφθάνει με ελικόπτερο για επισκεπτήριο στην Μελάνια:

Το μήνυμα του Τραμπ για την Μελάνια και το πρώτο επισκεπτήριο στο νοσοκομείο Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM