Νέο ρεκόρ για Σάκκαρη και Τσιτσιπά

Νέο ρεκόρ για Σάκκαρη και Τσιτσιπά Facebook Twitter
0

Νέο ρεκόρ για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία ανέβηκε πέντε θέσεις και πλέον βρίσκεται στο Νο 33 της παγκόσμιας κατάταξης, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Σήμερα η WTA ανακοίνωσε την καινούρια λίστα της και αυτό το επταήμερο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε στην 33η θέση με 1.383 βαθμούς. Από την πλευρά της, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έχασε πέντε θέσεις και βρίσκεται στο Νο 179 του κόσμου με 319 βαθμούς.

Στο μεταξύ, αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην πρώτη δεκάδα, με τη Σιμόνα Χάλεπ να βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στην κορυφή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να «σκαρφαλώνει» προς την κορυφή του κόσμου. Ο 19χρονος πρωταθλητής δημιούργησε νέο προσωπικό ρεκόρ, καθώς έκανε νέο άλμα δύο θέσεων και ανέβηκε για πρώτη φορά, στην καριέρα του, στο Νο 37 της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με την ATP και την καινούρια λίστα της γι' αυτό το επταήμερο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει 1.222 βαθμούς και η νέα άνοδος του οφείλεται στους βαθμούς που κέρδισε στο τουρνουά του Ρολάν Γκαρός.

Σημειώνεται ότι παρών στο ολλανδικό τουρνουά «Libema open» θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας πήρε την «wild card» κι έτσι θα αγωνιστεί στο ολλανδικό όπεν, που θα διεξαχθεί στο Ροσμάλεν από σήμερα έως και την Παρασκευή. Πρόκειται για τουρνουά σε γρασίδι, που ανήκει στην κατηγορία 250 της ΑΤΡ.


Στον 1ο γύρο του τουρνουά ο Τσιτσιπάς, που ανέβηκε σήμερα στο Νο 37 της παγκόσμιας κατάταξης, κληρώθηκε με τον Ολλανδό, Ταλόν Γκρικσπούρ, Νο 225 στον κόσμο, και είναι το φαβορί για τη νίκη. Αν προκριθεί στον 2ο γύρο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μάλεκ Τζαζίρι και Mαξ Πουρσέλ.


Επίσης, ο Τσιτσιπάς θα λάβει μέρος και στο τουρνουά του Χάλε της Γερμανίας, από τις 18 έως και 24 Ιουνίου, στην συνέχεια στο Ίστμπουρν της Αγγλίας από τις 25 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου και αμέσως μετά έρχεται το Γουίμπλεντον (2-15 Ιουλίου).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM