CSU προς Μέρκελ: «Oχι» σε συμφωνία για το προσφυγικό εις βάρος των Γερμανών φορολογουμένων

CSU προς Μέρκελ: «Oχι» σε συμφωνία για το προσφυγικό εις βάρος των Γερμανών φορολογουμένων Facebook Twitter
EPA/HAYOUNG JEON
0

Η Χριστιανοκοινωνική Ενωση (CSU) προειδοποίησε την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ (CDU) να μην κλείσει μια «βρώμικη συμφωνία» για το προσφυγικό με τους Έλληνες και τους Ιταλούς, ενόψει της συνάντησης κρατών-μελών της ΕΕ για το προσφυγικό, την ερχόμενη Κυριακή.

«Ανησυχούμε που η Α. Μέρκελ τριγυρνά τώρα με ένα βιβλιάριο επιταγών στην Ευρώπη. Χρειάζεται την Ελλάδα και την Ιταλία, για να βρεθεί λύση στο ζήτημα των προσφύγων. Οι Ιταλοί χρειάζονται χρήματα για τις τράπεζές τους και οι Έλληνες ελάφρυνση του χρέους, αλλά για το κόμμα μας είναι σαφές: Δεν πρέπει να υπάρξει συμφωνία εις βάρος των Γερμανών φορολογουμένων», δήλωσε ο Μάρκους, μέλος του προεδρείου του CSU, στο «Δίκτυο συντακτών εφημερίδων της Γερμανίας (Redaktionsnetzwerk Deutschland / RND).

«Δεν είναι ορθό να αναμειγνύονται ανόμοια πράγματα» πρόσθεσε, υπενθυμίζοντας ότι παρόμοιες απόψεις έχει εκφράσει και ο Χριστιανοκοινωνιστής πρωθυπουργός της Βαυαρίας, Μάρκους Ζέντερ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM