Oι δίδυμες έφηβες που υποδύθηκαν την Έμμα στα «Φιλαράκια» πήραν τον πρώτο τους ρόλο στο Χόλιγουντ

Oι δίδυμες έφηβες που υποδύθηκαν την Έμμα στα «Φιλαράκια» πήραν τον πρώτο τους ρόλο στο Χόλιγουντ Facebook Twitter
0

Οι πανομοιότυπες δίδυμες που υποδύθηκαν εκ περιτροπής την Έμα, την κόρη του Ρος και της Ρέιτσελ στη σειρά «Φιλαράκια», ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τη δική τους πορεία στο Χόλιγουντ, ως έφηβες πια. 

Η Νόελ και η Κάλι Σέλντον μοιράστηκαν το ρόλο του παιδιού της Τζένιφερ Άνιστον και του Ντέιβιντ Σουίμερ από το 2003 έως το φινάλε της σειράς έναν χρόνο αργότερα.

Oι δίδυμες έφηβες που υποδύθηκαν την Έμμα στα «Φιλαράκια» πήραν τον πρώτο τους ρόλο στο Χόλιγουντ Facebook Twitter
Η Νόελ και η Κάλι Σέλντον μοιράστηκαν το ρόλο του παιδιού της Τζένιφερ Άνιστον και του Ντέιβιντ Σουίμερ από το 2003 έως το φινάλε της σειράς έναν χρόνο αργότερα

Σήμερα, και οι δυο 16 ετών, κλήθηκαν να παίξουν στο επερχόμενο θρίλερ του Τζόρνταν Πιλ (σ.σ. σκηνοθέτης του οσκαρικού «Τρέξε») που θα έχει τίτλο «Us».

Σε ανάρτησή της στο Instagram την περασμένη Τρίτη, η Nόελ Σέλντον μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα δηλώνοντας πως και οι δυο είναι «ενθουσιασμένες» για την ευκαιρία που τους δίνεται. 

I am SO excited to share that @cali.sheldon and I will be in the next @jordanpeele film #Us !! Thank you so much @ani_at_avalon @avalonartists ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) στις

Το καστ του Us περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Ουίνστον Ντιουκ, Λουπίτα Νιόνγκο και Ελίζαμπεθ Μος.

Mε πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ