Βρετανία: Σαδομαζοχιστής κράτησε όμηρο και βασάνισε σεξουαλικά ανήλικο κοριτσάκι

Βρετανία: Σαδομαζοχιστής κράτησε όμηρο και βασάνισε σεξουαλικά ανήλικο κοριτσάκι Facebook Twitter
0

Σε 22 χρόνια φυλακής καταδικάστηκε ο άνδρας που είχε κρατήσει όμηρο ένα 10χρονο κοριτσάκι στη Βρετανία, βασανίζοντάς το με σαδομαζοχιστικές μεθόδους και κακοποιώντας το σεξουαλικά. 

Ο Ντέιβιντ Τσάνελορ από το Κόβεντρι βρέθηκε ένοχος για την κακοποίηση του κοριτσιού, το οποίο κλείδωσε για αρκετές ώρες στο σπίτι του, το έδεσε σε έναν στύλο και το μαστίγωσε, υποβάλλοντάς το ακόμα και σε ηλεκτροσόκ πριν ασελγήσει σε βάρος του. 

Στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε πως ο 50χρονος ντύθηκε «σαν μωρό» πριν προβεί στα σαδιστικά βασανιστήριά του, στη σοφίτα του.

Μετά τα βασανιστήρια, ο Τσάνελορ άφησε το κορίτσι να φύγει αλλά εκείνο ντρεπόταν να μιλήσει για την κακοποίηση που είχε υποστεί. Όταν τελικά αποκάλυψε τον βασανισμό σε κάποιο οικείο πρόσωπο ακολούθησε η επίσημη καταγγελία στην αστυνομία. 

Ο 50χρονος αρνήθηκε αρχικά όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι το παιδί έλεγε ψέματα και είχε φανταστεί το περιστατικό.

Όμως κατά την έρευνα στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν πάρα πολλά εργαλεία και αξεσουάρ βασανισμού, σκοινιά και ένα όπλο-ηλεκτροσόκ στη σοφίτα, που κατά τους ίδιους «θύμιζε μπουντρούμι». Στην κατοχή του βρέθηκαν άλλωστε και φωτογραφίες που τραβούσε ενώ κακοποιούσε την ανήλικη. 

Σε άλλη ηλεκτρονική συσκευή βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες παιδιών που ο δράστης είχε κατεβάσει από το Διαδίκτυο. 

Παρά τα ενοχοποιητικά σε βάρος του στοιχεία, ο Τσάνελορ συνέχισε να ισχυρίζεται ότι ήταν αθώος στο δικαστήριο, έχοντας την απόλυτη υποστήριξη και της καθηλωμένης σε αναπηρικό καροτσάκι συζύγου του, που υποστήριξε ότι τα αξεσουάρ χρησιμοποιούνταν απολύτως νόμιμα και συναινετικά στις μεταξύ τους περιπτύξεις. 

Μετά από έντεκα ημέρες δικής, οι ένορκοι βρήκαν ομόφωνα ένοχο τον δράστη και οι δικαστές τον καταδίκασαν σε 19 χρόνια για την κακοποίηση του κοριτσιού και σε επιπλέον 3 για την κατοχή παράνομων φωτογραφιών. 

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Αστυνομικοί έριξαν στο έδαφος και γρονθοκόπησαν κωφό άντρα ο οποίος δεν άκουγε τις εντολές τους

Διεθνή / ΗΠΑ: Αστυνομικοί έριξαν στο έδαφος και γρονθοκόπησαν κωφό άντρα ο οποίος δεν άκουγε τις εντολές τους

Τον χτύπησαν και έκαναν χρήση τέιζερ για να τον ακινητοποιήσουν - Βίντεο από το συμβάν αναστάτωσε την κοινότητα - Ζητούν να αποσυρθούν οι κατηγορίες εις βάρος του άντρα
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Η Μελόνι μόλις πέρασε τον πιο σκληρό νόμο στη Δύση για την παρένθετη μητρότητα

Διεθνή / Ιταλία: Η Μελόνι μόλις πέρασε τον πιο σκληρό νόμο στη Δύση για την παρένθετη μητρότητα

Παρά το γεγονός ότι η εγχώρια παρένθετη μητρότητα ήταν ήδη απαγορευμένη στη χώρα, ο νέος νόμος την κατατάσσει ως «καθολικό έγκλημα» διεθνούς χαρακτήρα, όπως η τρομοκρατία ή η γενοκτονία
LIFO NEWSROOM
Ατσέμογλου μετά το Νόμπελ Οικονομίας: Καμία χώρα δεν πρέπει να επικεντρώνεται μόνο σε έναν τομέα, όπως ο τουρισμός

Διεθνή / Ατσέμογλου μετά το Νόμπελ Οικονομίας: Καμία χώρα δεν πρέπει να επικεντρώνεται μόνο σε έναν τομέα, όπως ο τουρισμός

Για το μεταναστευτικό ζήτημα, κρίνει αφελές το αίτημα για ανοιχτά σύνορα και τονίζει την ανάγκη για μετρημένη προσέγγιση, που να στηρίζεται στη συναίνεση της εργατικής τάξης, για ανθρωπιστικούς και δημογραφικούς λόγους
LIFO NEWSROOM
Σεισμός στην Τουρκία: Η στιγμή που τρία άτομα σώζονται τελευταία στιγμή από ερείπια που πέφτουν

Διεθνή / Σεισμός 6R στην Τουρκία: Τρεις πολίτες σώζονται τελευταία στιγμή από ερείπια που πέφτουν δίπλα τους

Βίντεο που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτουν τις στιγμές που ο μεγάλος σεισμός χτυπάει την περιοχή, δείχνοντας μάλιστα ότι η δόνηση διήρκεσε πάνω από 10 δευτερόλεπτα
LIFO NEWSROOM