Το νέο βίντεοκλίπ του Leon of Athens είναι εξαιρετικά δυνατό

Το νέο βίντεοκλίπ του Leon of Athens είναι εξαιρετικά δυνατό Facebook Twitter
Το τραγούδι είναι από τον πρόσφατο δίσκο του Leon με τίτλο 'Global'.
0

Το βίντεο γυρίστηκε στις 7 Ιουλίου του 2014 στο Λονδίνο. Η σκηνοθεσία έγινε από τη Marie Schuller του SHOWstudio. Όλες οι ιστορίες που εκτυλίσσονται στο βίντεο κλίπ έχουν γυριστεί σε αυτοσχέδια θεατρικά σκηνικά.

Η Marie Schuller μίλησε για τη ιδέα του βίντεο και τη συνεργασία της με το Leon:

"Ο Λεον και εγώ συζητήσαμε πολλές διαφορετικές ιδέες, πρέπει να άκουσα το κομμάτι περίπου 100 φορές προσπαθώντας να προσδιορίσω ποια θα έπρεπε να είναι η οπτική ιστορία που θα ταιριάξει στη μουσική. Το Pilot είναι ένα αρκετά πολύπλευρο κομμάτι, οι στίχοι δεν ακολουθούν μόνο μία απλοϊκή αφήγηση.

Μου αρέσει πραγματικά που αυτό το τραγούδι ενώ μοιάζει δεν είναι προφανές ή ευκόλως καθορίσιμο και απολαμβάνω να δουλεύω με αφηρημένες εικόνες και μη γραμμικές αφηγήσεις.Έτσι,αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια σειρά από θεατρικές σκηνές που παρουσιάζουν τη ζωή υπό διαφορετικές συνθήκες φωτισμού και σε διαφορετικά στάδια, όπως αμυδρές μνήμες - το πεζό,το ονειρικό,το ανθρώπινο, το οικείο,το δραματικό και το απλώς καθημερινό"

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ