ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2014 | 11:24

Είμαι 25

ομολογουμένως εμφανίσιμος, με καλή μόρφωση και παιδεία, απο μουσική ακούω απλά ό,τι μαρέσει στο άκουσμα με μια έφεση στην μέταλ/ροκ και αποφέυγοντας τα ελληνικά, ειμαι ρομαντικός, στο κρεβάτι μου βγαίνει ένας πιο βάρβαρος χαρακτήρας, flirtarw αρκετά, ανταπόκριση απο το γυναικείο φύλο υπάρχει, δεν απατάω τις σχέσεις μου, έχω αρκετές εμπειρίες στο ενεργητικό μου, απο μέγεθος δεν έχω παράπονο, επιδίδομαι σε κάθε είδους δραστηριότητα, απο clubbin' μέχρι πειραματικό θέατρο, αρκεί να υπάρχει καλή παρέα, δεν είμαι μαμάκιας, σέβομαι τους ανθρώπους και τις επιλογές τους, έχω ενδιαφέροντα και κατ΄επέκταση αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου, δεν γίνομαι πιεστικός γιατί το ίδιο ισχύει και για τους άλλους, τα επίπεδα ζήλιας μου είναι στο minimum, έχω πολλά να δώσω σε κάποιον που αξίζει.. τι άλλα? Είμαι μόνος αυτή τη (αρκετά μεγάλη) περίοδο. Μου φένεται πολύ δύσκολο να βρω την δικιά μου νεράιδα. Ρίχνω το φταίξιμο στο οτι ζητάω πολλά, αλλα όταν το ξανασκέφτομαι δεν ζητάω παρα μόνο τα βασικά.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πιστεύω ότι η αυτοπεποίθηση και το γνώθι σαυτόν ανήκουν στα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου. Αλλά ρε φίλε, 18 γραμμές χαρισμάτων; Όπως και να'χει, νομίζω ότι απλώς πρέπει να φλερτάρεις πιο ενεργά (σημείωση: το κοίταγμα και αναμονή να σε πλησιάσει η κοπέλα δεν είναι φλερτ)."με καλή μόρφωση""φένεται"Λολ. Κομπλεξικός Hunter!
Scroll to top icon