ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2015 | 21:08

βοήθεια παρακαλω

Καλή χρονιά σε όλους καταρχήν, εύχομαι τα πράγματα να είναι καλύτερα για όλους και να πραγματοποιηθούν πολλές ευχές.Οχι πολύ πρωτότυπη ερώτηση αλλά αλήθεια χρειάζομαι απόψεις αντικειμενικες ισως και από μεγαλυτερους..εγω 25 χρ. 30 αυτος, μετά από 6 χρονια σχεσης (απο τα 19 μου δλδ) απο τα οποία τα τελευταια 2 εχουμε δεθεί... δεν το νιώθω πια! υπαρχει πολυ αγαπη κ ενδιαφερον, αλλά νομιζω οτι φευγει ο ερωτας.. δεν εχω επιθυμια για σεξ, γενικα δεν.. νιωθω ομως τρυφερα κ ακομα τον θαυμάζω, εχουμε κοινη αντιληψη για την ζωη, κοινους στοχους, αλλα.. Τι γινεται σαυτην την περιπτωση? γιατι μου συμβαινει αυτο? η εμπειρια τι εχει δειξει σε αυτο το θεμα?οποιος εχει διαθεση λεει μια γνωμη, οχι τρολ παρακαλω.ευχαριστω!
2
 
 
 
 
σχόλια
Λογικά συμβαίνουν αυτά !!Όμως όλα αυτά π ρωτας δν νομίζω ότι μπορούμε να στα απαντήσουμε "εμείς" αλλα ο εαυτος σ. Το θέμα είναι γιατι είσαι σε αυτή τη σχέση από φοβό μην μηνεισ μονη σ , γιατι πιστευεισ ότι δν θα βρεισ καποιον αλλον που να ταιριαζεται τοσο πολύ, η γιατι τον αγαπας και θες να ... ξυπνάς μαζι του κάθε πρωι ... αν ισχύουν τα δυο πρωτα νομιζω πωσ πρέπει να συνεχίσεισ μονη σ τη ζωη σ και να αφεθείσ .. Αν παλι πιστευεισ ότι τον αγαπας πολύ και ότι με αυτόν τον ανθρωπο θέλεισ να συνεχίσεισ τοτέ πρεπει να βρειτε τρόπουσ να ανανεώσεται τη σχεση σας !
Scroll to top icon