ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2015 | 15:53

θέλω να κοινωνήσω

αλλα εχω περιοδο και δεν μπορω. Μου λενε πως ειναι ντροπη και απαγορευεται...
2
 
 
 
 
σχόλια
Γεια σου αγαπητή φίλη! Μία γυναίκα που βρίσκεται σε περίοδο δεν κάνει να κοινωνήσει για πνευματικούς λόγους. Όχι απο υποτίμηση της γυναικείας φύσης.Δεν κάνει να κοινωνήσει για την ενθύμηση του προπατορικού αμαρτήματος. Όπως και ο άνδρας δεν κάνει να κοινωνήσει όταν παθαίνει ονείροξη. Η ονείροξη είναι το αντιστιχο της περιόδου για τον άνδρα (ονείροξη είναι η εκσπερμάτωση στον ύπνο χωρις τη θέλησή του).Για να κοινωνήσει κάποιος πρέπει να έχει εξομολογηθεί και να έχει την άδεια του πνευματικού του.Αν δεν ξέρεις κάποιον καλό Ορθόδοξο Πνευματικό Πατέρα εδώ στο σάιτ μου για την Εξομολόγηση έχω ώρες Εξομολόγησης σε κάποιους καλούς Πνευματικούς Πατέρες που ξέρω:https://holyconfessionofyourheart.wordpress.com/ores-eksomologisis/Ώρες ΕξομολόγησηςΑν θες μπορείς να μου στήλεις email στο [email protected] να συζητήσουμε.https://www.youtube.comUCh-SyalvYgc5U1aGoeXAWRgΣου στέλνω δώρο και τα βιντεάκια μου! Να ξέρεις ότι η Εκκλησία δεν υποτιμάει της γυναίκες! Μάλιστα το γυναικείο φύλλο το έχει υπερτιμίση η Παναγία μας! Και μόνο γι᾽ αυτό το λόγο ένας σωστός Χριστιανός δεν υποτιμάει το γυναικείο φύλλο! Αλλα το τιμάει!Καλά Χριστούγεννα! :)))))
Ο δημιουργός σε έκανε γυναίκα και σου έδωσε γυναικεία φύση, και η περίοδος είναι κάτι που περιλαμβάνεται σε αυτή τη φύση. Όταν εσύ νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στον Θεό θα το κάνεις, γιατί Αυτός δεν θα σε "κρίνει" για την φύση σου. Οι δήθεν χριστιανικές απόψεις περί "γυναικείας βρωμιάς " κατά τις μέρες τις περιόδου είναι απλά ένα δείγμα της ανδροκρατούμενης χριστιανικής εκκλησίας. Ο Χριστός εξίσωσε τους άνδρες και τις γυναίκες και ζήτησε την πίστη τους σε αυτόν, δίχως περιορισμούς του τύπου "έχεις περίοδο, είσαι βρώμικη, μην με πλησιάσεις.". Τώρα στην άποψη ότι δεν πρέπει να χάνεις αίμα γιατί θα χάσεις το αίμα του Χριστού που συμβολίζει η θεία κοινωνία, έχω να σου πω πως αν εσύ νιώθεις ανάγκη να μεταλάβεις, κάν' το. Τον Θεό τον νιώθεις στην ψυχή σου και καμία σχέση δεν έχει το σώμα.
Scroll to top icon