ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2016 | 21:56

αχ

τι να πω πια?είμαι 35+ και απελπιστικά μόνη μου...νιώθω μια θλίψη στο προσωπό μου...να με καταλαμβάνει...βλέπω ότι ακόμα και αυτοί που ήθελα τελικά δεν τους θέλω ούτε αυτούς...θέλω να βρω παρέα...όχι γκόμενο ΠΑΡΕΑ πως το λένε?θέλω να με παίρνουν τηλ και να μου προτείνουν να βγούμε έξω, να με καλούν σε πάρτυ, σε συναυλίες...ποτέ δεν γινόταν αυτό στη ζωή μου...ποτέ.απο ανθρώπους? χα! είναι μέχρι να σου δημιουργήσουν την ανάγκη να τους βλέπεις και μετά εξαφανίζονται...είναι φοβερό! σαν το μόνο που τελικά θέλουν είναι η επιβεβαίωση...τίποτα άλλο...οι γονείς μου μεγαλώνουν...θα φύγουν κάποια στιγμή...εγω τι θα απογίνω? νιώθω ότι δεν έχω χαρεί στη ζωή μου...και το χειρότερο είναι ότι νιώθω ότι πλέον δεν έχω την ενέργεια κάν για να χαρώ...ίσως είναι απλά ότι ήμουν άρρωστη ...νιώθω ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης....τι σας νοιάζει τελικά?
3
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι θέμα οπτικής. Εγώ το βλέπω σαν μια εξομολόγηση κραυγαλέου (κ ρεαλιστικού για την εποχή, αλλα αυτο ειναι άλλο καπέλο) πεσιμισμού που υποκινείται απο αυτολυπηση (εσυ μπορείς να το λες ανησυχία κ απογοήτευση, θέμα οπτικής οπως προείπα). Αυτο που άκουσα διαβάζοντας το ειναι εναν άνθρωπο ειναι να λεει τι χανει στη ζωή του κ πόσο χάλια ειναι αυτο. Ειναι σαν να ακούω το "κανείς δν έκανε τπτ για μένα" κ το "η ζωή μου ειναι τοσο άδικη της κακομοίρας". Προσωπική ανάληψη ευθύνης μηδέν (εξαιρείται το κομμάτι με τους γονείς, γτ αυτο εχει να κάνει με βιολογική φθορά). Κ θα μου πεις εξομολόγηση ειναι, αυτο ένιωθε αυτο ειπε. Κανένα πρόβλημα. Αυτο δν σημαίνει ομως πως δν εχω το δικαίωμα να εχω διαφορετική οπτική πανω στο θέμα.
Scroll to top icon