ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2016 | 16:01

Εσώρουχα

Μόλις διάβασα για την κοπέλα με τη φούστα και το πράσινο βρακί και την άλλη στο σούπερ μάρκετ χωρίς σουτιέν και σκέφτηκα να σας πω κι εγώ κάτι που με προβληματίζει.Τους τελευταίους μήνες είμαι με έναν άντρα 36 ετών ο οποίος ΠΟΤΕ ΔΕΝ φοράει εσώρουχο!Εννοείται οτι στο σπίτι του κυκλοφορεί γυμνός ή φοράει το πολύ ένα τ-σερτ. Στη δουλειά φοράει υφασμάτινο παντελόνι τύπου κοστούμι, στις εξόδους τζιν και τις υπόλοιπες ώρες φόρμα. Είναι ιδιαίτερα προικισμένος με αποτέλεσμα να διαγράφονται όλα έντονα. Τον ρώτησα στην αρχή γιατί το κάνει και μου είπε οτι δεν αντέχει την καταπίεση του εσωρούχου όσο άνετο κι αν είναι. Έχω όμως αρχίσει να νιώθω άβολα μ αυτή την κατάσταση. Περπατάει και του κουνιέται πέρα δώθε...κάθεται και διαγράφεται πάνω στο μπούτι του... Πριν λίγο καιρό πηγαίνωντας να συναντήσουμε φίλους και έτυχε με 2-3 φιλιά να ερεθιστεί. Δε σκοτίστηκε! Βγήκε απ τ αυτοκίνητο με το...ολόρθο και καμαρωτό! Ήθελα ν ανοίξει η γη να με καταπιεί! Του έκανα πάλι μια κουβέντα οτι είναι λίγο προκλητικό κλπ και μου είπε οτι δε θα περιορίσει τα ευαίσθητα όργανα του σ ενα κομμάτι ύφασμα για να μην κολάζονται οι ανέραστοι γύρω του. Ρε παιδιά είναι πραγματικα κύριος αλλά έχω αρχίσει να ντρέπομαι! Α! Φυσικα με προτρέπει να βγαίνω κι εγώ χωρίς εσώρουχα! Σκέφτομαι μήπως είναι μια μορφή επιδειξιομανίας τελικά όλο αυτό.
5
 
 
 
 
σχόλια
Μη το καταπιεζεις το παλικαρι...οπως αισθανεται ο καθενας...παντως ,για λογους υγιεινης ,το καλυτερο για σενα θα ειναι να φορας εσωρουχο..το καλοκαιρι ,ενημερωσε μας σε ποια παραλια γυμνιστων θα βρισκεστε...μην σκιαχτουμε απο το "ανακοντα του"...
Κανονικα λενε για λογους υγιεινης να μην φοραμε η τουλαχιστον να μην φοραμε στενα εσωρουχα εμεις οι αντρες αλλα ειπαμε,μην το ξεφτιλισουμε το θεμα.
υπεθεσα οτι η εξομολογηση ειναι γυναικεια..επειδη ειπε οτι τελευταια την προτρεπει να μη φοραει κ εκεινη εσωρουχο..αν ειναι αντρικη παω πασο..
Απλα θέλει να διξει ότι είναι πρικισμενος.Με λίγα λόγια ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ...Βρήκε μια δικαιολογία να πει για την καταπίεση των εσωρουχων επειδη γουστάρει να διχνει τι έχει εκεί κάτω σε όλους και σε όλες.Μπορει να είμαι και λάθος αλλά αυτό πιστεύω.
Scroll to top icon