ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2016 | 21:12

Τελικά...

το να φύγεις από μια μακροχρόνια σχέση, ακόμη κι αν σού 'χει τελειώσει ερωτικά, δεν είναι εύκολο. Προσωπικά, μετά από δέκα χρόνια σχέσης, γνωρίζω καλά πως η καρδιά μου σκιρτά για έναν έρωτα που θα με συνεπάρει. Ωστόσο, μου είναι εντελώς αδύνατο να σκεφτώ ότι θα γίνω η αιτία που θα καταρρακωθεί ο άνθρωπος που λατρεύω. Ναι, τον αγαπώ, είναι ο άνθρωπός μου, ο φίλος μου, εκείνος που περάσαμε μαζί βουνά, χαράδρες, ξέφωτα και μπουνάτσες, αυτός που ήταν πάντα εκεί, που σκάρωσα μαζί του τα ομορφότερα όνειρα. Και όχι, δεν είναι θέμα λύπησης ή συνήθειας. Είναι για μένα δύσκολο να φύγω, όχι από φόβο για το ρίσκο, από υστερόβουλο βόλεμα ή από τον τρόμο της μοναξιάς, αλλά από τη βαθιά επίγνωση του πόσο τον αγαπώ, για όλα όσα είναι και για όλα όσα τον είδα να γίνεται μέσα στα χρόνια που πέρασαν. Είναι -μοιραία πια- κομμάτι μου. Πώς πετάς τόση αγάπη; Κι από την άλλη, πώς παραβλέπεις την εσωτερική σου κραυγή για τον έρωτα που σου έχει λείψει; Το ένα είναι ξερίζωμα, το άλλο μαρασμός...Δίλημμα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εντάξει , ανθρώπινο είναι να ερωτευτείς ...σκέψου όμως πώς ένιωσες στην αρχή για τον άνθρωπο που είσαι μαζί του τόσα χρόνια...φαντάζομαι ότι και τότε έρωτας ήταν ,ο οποίος μετουσιώθηκε σε βαθιά αγάπη.Αυτό που θέλω να πω είναι πως και σε αυτήν την περίπτωση για τον άνθρωπο που νιώθεις αυτό το σκίρτημα ,δεν θα είναι για πάντα έτσι... θα επέλθει φθορά , ούτε θα σου εγγυηθεί κανείς ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως ενδεχομένως τα ονειρεύεσαι τώρα που αισθάνεσαι έτσι...Αξίζει λοιπόν το ρίσκο?Γιατί ρίσκο είναι...Πάντως ότι και να γίνει να ξέρεις ότι στην καλύτερη περίπτωση μένει η αγάπη , ενώ στην χειρότερη δύο άνθρωποι μπορεί να γίνουν ξένοι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon