ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2016 | 11:55

Ζητείται...

άνδρας, να μου μάθει να κάνω σεξ...Μια 30χρονη.Ή οι άνδρες προτιμούν να γίνουν ''δάσκαλοι'' στις 18χρονες; Πιο λογικό μου φαίνεται αυτό...Πάει το έχασα το θέμα με το σεξ... Στην επόμενη ζωή.
2
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ με τη σοκοφρέτα που σε παροτρύνει να βρεις τον έρωτα.Γυναίκες αλλά και άντρες, γιατί υπάρχει αυτή η ανάγκη να "μάθουμε" καλό σεξ (χρησιμοποιώντας αδίκως άλλους ανθρώπους στην πορεία και αναλώνοντας τους εαυτούς μας), λες και αύριο θα μας βγάλουν στην τηλεόραση κ θα έχουμε να δώσουμε λογαριασμό τι συμβαίνει στο κρεβάτι μας;Ποιοτικό σεξ θα κάνεις σε μια σχέση με χημεία και (ως γυναίκα, πιστεύω) κυρίως, αμοιβαία δυνατά αισθήματα... Κι αυτό είναι πραγματικά όμορφο..!
Υπαρχει η αναγκη να μαθουμε καλο σεξ για δυο βασικοτατους λογους: 1. Για να ευχαριστιομαστε μια απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις της ζωης σε ολο της το ευρος.2. Γιατι καλως ή κακως το να ειναι κανεις καλος εραστης/ερωμενη αποτελει συγκριτικο πλεονεκτημα στην συναψη και διατηρηση σχεσεων.
Scroll to top icon